Forumet - kär i äldre behöver råd!

kär i äldre behöver råd!

1364 0 32
Hej nu är det så att jag har haft en personlig tränare i 2 år hon är 23 år jag är 19 (fyller 20 jan) har haft henne i 2 år men nu på senaste tiden har ja börjat sätt saker i henne börjat insett att hon är helt underbar! och kan inte få ut henne ur huvet kan inte ens somna just nu för att jag sitter och tänker på henne. Jag har inte hennes fullständiga namn bara förnamnet. nu har jag tyvärr slutat hos henne sista gången var i förgår och ja försökte få så bra kontakt som möjligt hon berättade att hennes kille hade ja gjort slut för 2 år sedan då dom flyttat ihop och allt. jag ser helt klart bättre ut en normalt ( har gjort några modell grejjer etc.) men hon är 4 år äldre tror ni jag har någon chans? 4 års skillnad man kanske inte är i samma stadium i livet då? eller? jag känner att jag måste försöka iaf.

Min plan: kolla up hennes namn på hitta.se (väldigt liten stad, sedan ringa alla tänkbara tills hon svara sedan lägga på sms henne fråga om hon har några bra tränings tips nu när hon slutat sedan fortsätta sms med henne och kanske bjuda ut henne någonstans? låter det vättigt? hittar inte henne på fb eller något liknande så.

kan detta funka?
combat15:

kan inte ens somna just nu


Du skrev detta 12:21, man ska inte sova då [no-no]


combat15:

hon är 4 år äldre tror ni jag har någon chans?


Jorå. 23 är inte såååå gammalt egentligen om du är 19, värre hade varit om hon närmade sig 30. Fast hon kanske är väldigt mogen för sin ålder? Då kanske hon vill ha barn etc inom en snar framtid?


combat15:

kolla up hennes namn på hitta.se


combat15:

fråga om hon har några bra tränings tips nu när hon slutat sedan fortsätta sms med henne och kanske bjuda ut henne någonstans?


Låter bra, kör på det [y]

Spana också in:

Jag är arton år gammal. Och dejtar äldre.

Visa intresse, men var samtidigt väldigt passiv - ha ett liv. Det får inte vara uppenbart att du prioriterar varje tillfälle du kan få med henne. För om hon har dig runt sitt lillfinger är du underlägsen.

Det vill du inte vara.

Uppenbarligen har ni träning som gemensamt intresse. Att du inte under era pass frågar vad hon annars gör? För det borde du ha gjort under dessa två år.

Du kan alltid lättsamt fråga om hon vill fika någon dag. Om ni som tränar nu gör det. Dela på en shake, eller någonting.