Forumet - Kär i en 30-åring ... jag är 17 ...

Kär i en 30-åring ... jag är 17 ...

6808 0 80
Hej ungdomar.se!

Jag har ett ganska stort problem ... ett väldigt stort problem.

Jag fyller 17 senare i höst, och är kär i en 30-åring. 30-åringen är min brors vän, och jag har träffat honom några gånger.

För ungefär tre veckor sedan så blev vi ensamma ett tag. Han började prata med mig. Inget sexuellt eller så, utan bara vanligt prat, och han var verkligen supertrevlig! Han var väldigt mogen ... inte alls som killarna i min egen ålder. [bigsmile]

Det slutade med att jag gav honom min MSN och mitt mobilnr. Jag var såklart väldigt nervös för att ta kontakt med honom, med tanke på att han är 30 år och riktigt snygg, så jag väntade på att han skulle ta kontakt. Och så en vecka senare så gjorde han det! Han frågade om vi skulle "träffas"![love] När han skrev det (det var på MSN) så hoppade mitt hjärta verkligen till och jag fick fjärilar i magen.

Så vi träffades. Vi tog en promenad, sen bjöd han mig på pizza (inte särskilt romantiskt, jag vet :P), och sen kollade vi på en skräckfilm hemma hos honom ... och nu är jag helt borta!

Jag är helt sjukt kär i honom. Jag vet inte om han känner detsamma för mig ... då han inte har gjort några försök till att kyssa mig/ha sex, men jag tror nog att han gillar mig ändå. [crazy][wink]

Så, vad tycker ni? Är det OK att ta detta vidare så länge det sker på bådas villkor? Han är inte alls "för på", utan det är snarare så att jag 24/7 sitter och väntar på att han ska skriva till mig! [tard]

puss [love]
Brors kompis är ingen bra ide och han kommer att inse det.
Sen att han inte är för på är inte speciellt konstigt. Vi som har kommit upp lite i åldern har helt andra behov och tålamod.

Men ja om du nu vill så är det väl bara att köra på. Men du ska nog inte förvänta dig att han kommer att göra det samma i längden. Tvivlar på att ni har speciellt mycket gemensamt och som sagt. Det är dins brors polare. Det kommer bli livat.

Spana också in:

Så här räknar man ut om åldersskillnaden är acceptabelt i samhället.

Först börjar man dela åldern på den äldsta med 2
sedan adderar man talet man får med 7
resultatet blir vad som kan tillåtas.

Ditt fall:
30/2 = 15
15+7= 22

Så nej.

Dold text: detta ska såklart inte tas seriöst, men det brukar ge en ganska okej bild om det hela

egentligen är bara åldern ett tal och kärleken är blind. Så go for it om det känns bra
Enligt artikel 134 i strafflagen, de kriminella är samlag (heterosexuella eller homosexuella) person som har fyllt 18 med en känd person att vara under 16 år. Det spelar ingen roll på vems initiativ begått sexuella umgänge, i synnerhet har svaranden skyldig, även om den skadelidande har inlett sexuell kontakt.
Från 2-5 år i Fängelse [no-no]
Om man bortser från ålder kan kärlek uppstå mellan vem somhelst. Enligt devisen "kärleken är blind" som någon nämde tidigare. Kärlek tar ingen hänsyn till ålder. [confused]
I det stadie av livet du befinner dig i kan man tycka att han är lite för gammal. Men hade detta skett om sisådär 3-5 år hade nog ingen brytt sig. Eftersom du hade varit äldre.

Personligen tycker jag du ska följa magkänslan. Låt ingen hindra dig att gömma dig från dina egna känslor. Men var ärlig mot dig själv och främst emot dina närstående som bryr sig om dig.
Var dock uppmärksam och låt bara saker ske på bådas vilkor.
Hoppas allt går vägen och du blir lycklig med - eller utan honom[wink]

enhimmelskdrog:

det är ju bara 13 år


Mellan mina föräldrar är det 12 år. Den enda skillnaden mellan deras och detta fall var att de möttes när hon var 21 i ett annat Sverige som vi är vana vid idag.

sergey:

person som har fyllt 18 med en känd person att vara under 16 år


Dvs att det är straffbart att ha sexuellt umgänge med en person som inte är byxmyndig (fyllt 15). Bra att du klargjorde det, tror dock hon redan vet detta och snarare ville höra åsikter kring huruvida personer tycker, inte lagen.
Sofiiiia93:

För ungefär tre veckor sedan så blev vi ensamma ett tag. Han började prata med mig. Inget sexuellt eller så, utan bara vanligt prat, och han var verkligen supertrevlig! Han var väldigt mogen ... inte alls som killarna i min egen ålder.


Han vet hur han ska snacka för att du ska tro det ja, men det enda han tänker på är att knulla din tighta lilla 17åriga fitta.