Forumet - Kär i en lärare

Kär i en lärare

2054 0 18
beror ju på, är hon typ 60år med gäddhäng pch andra hängande kroppsdelar så är det kanske inte så normalt men om hon är typ 20år med snygg och fats rumpa så är det okej. vill inte krossa dina drömmar men det är nog inte så stor risk att det blir något mellan er (men vad vet jag?).

Spana också in:

Det är inte ovanligt förekommande alls!

...och snälla, kan folk åtminstone försöka undvika ordet "normalt" eller i alla fall inte missbruka det. Vad är normalt egentligen och vem bestämmer vilka åsikter, preferenser m.m. som är normala? Kan sitta någon stackare som redan känner sig osäker på sig själv och verkligen inte ska behöva känna sig mer ensam om saker än vad denne redan känner, känna sig "onormal", tänker jag. 

Jag personligen ska försöka undvika slakt av språket - jobbar på det! Rodnaradaq: beror ju på, är hon typ 60år med gäddhäng pch andra hängande kroppsdelar så är det kanske inte så normalt men om hon är typ 20år med snygg och fats rumpa så är det okej. vill inte krossa dina drömmar men det är nog inte så stor risk att det blir något mellan er (men vad vet jag?).
Hon e typ 35

PMR: Det är inte ovanligt förekommande alls!
Att en 15-årig elev blir kär i sin 35-åriga sexiga lärare - JA!

PMR: ...och snälla, kan folk åtminstone försöka undvika ordet "normalt" eller i alla fall inte missbruka det. Vad är normalt egentligen och vem bestämmer vilka åsikter, preferenser m.m. som är normala?
Däremot är det inte "normalt" att en 35-årig lärare blir kär eller sexuellt attraherad av en 15-årig elev. Läraren skulle ju kunna vara mamma/pappa till eleven och enl min mening har man gått långt över gränsen om en 35-åring blir kär i en 15-åring.