Forumet - kär i en pedofil.

kär i en pedofil.

4605 1 22
ok såhär är det.. 
jag började skriva med en kille på en sida, det började helt oskyldigt men blev snabbt mer ... kärl?sfullt om man säger så. 
vi skrev både om sex och andra saker..efter några veckor så upptäckte han att han hade börjat få känslor för mig.. jag blev först chockad men ändå sådär varm och glad och sa att jag kände likadant.. bara ett problem han är 32 år
jag har skrivit med äldre män förut och träffats och så men aldrig känt såhär.
så blev vi ett par iallafall och började prata i telefon och skriva mer och mer... jag var så fruktansvärt kär...
han skrev alltid att han älskade mig och att jag var världens finaste tjej... vi hade precis samma humor och väldigt liknande personligheter.. 
vi började prata i gruppsamtal med mina vänner och vi var så lyckliga 
men en dag hände det en sak
jag fick en länk ... där det stod lite saker om honom... dels att han spred grovt barnporr  att han skriver med flickor 8-18 och att han har en dotter.
jag blev helt förskräckt.. mest rädd och besviken men aldrig riktigt ledsen....
jag har aldrig varit med om något liknande....
jag tog upp det med honom och var helt rasande den kvällen,,, men dagen efter så släppte det..
han sa att det inte var sant och att han aldrig skulle ljuga för mig och att han älskade mig..

vi är fortfarande tillsammans... vad hade du gjort i min situation?

Spana också in:

Du bör nog säga upp kontakten innan något händer med dig. Han är troligtvis bara ute efter dig i sexuellt syfte. Han ljuger troligen om att han inte gjort det och han säger bara att han aldrig skulle ljuga för dig bara för att du inte ska lämna honom. Hur gammal är du ens och vad säger dina föräldrar om detta?
Varit i samma situation,  dock så var han bara 4 år äldre (vad han sa). Jag var runt 13 år då. Det slutade med att jag fick säga upp kontakten, något av det bästa jag har gjort men det var samtidigt svårt eftersom att jag var som manipulerad. Hade lågt självförtroende osv och han sa att jag var fin osv. Antagligen så har han lurat dig tyvärr… Om han nu håller på med 8 åringar så måste du bryta kontakten. Om han åker fast igen och hans dator blir beslagtagen så kommer även du att bli inblandad, dina föräldrar kommer få reda på det osv. Va stark och gör det. Det finns någon annan där ute för dig