Aviseringar
Rensa alla

Kär i en tjej som gillar mig


Ämnesstartare

Som rubriken lyder så är jag kär i en tjej som jag är 90% säker på att hon gillar mig. Vi var på en fest och båda hade druckit (Vi visste fortfarande vad vi höll på med;)) Iaf så visade hon att hon gillar mig. Mitt problem är att jag knappt träffar hon och att jag är skit blyg när jag inte har alkohol i kroppen 😉 Har aldrig kysst en tjej och som sagt är jag jätte blyg.

Är skit kass på sånt här med tjejer just för jag är blyg och tror inte vi kommer vara på samma fest på den närmaste tiden så har ingen aning om hur jag ska göra. Snälla hjälp.

Är 16år btw.


   
Citera

*henne är bestämd form! 

back on topic så tycker jag att du ska fortsätta prata med henne och se var det leder Glad dessutom kan det nog hjälpa dig om du jobbar på att bli mindre blyg Hjärta


   
SvaraCitera

på min tid 16åringarna o spelade wow

sexet kryper ner i åldrarna och uch fy


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jo jag vet att jag borde prata med hon och försöker göra det men problemet är att det bara är jag som börjar skriva. När jag väl skriver svarar hon med hjärta och pussmun och allt det där men hon startar aldrig ett samtalsämne eller något sånt så blir osäker och vet inte vad jag ska skriva. 


   
SvaraCitera