Forumet - Kär i en tjej, som har kille

Kär i en tjej, som har kille

4454 0 38
Tjena! Ska berätta så bra jag kan :)

Jag är kär i en sjukt underbar tjej.
Jag är verkligen kär. På riktigt. Går inte en dag utan att jag tänker på henne, och så har det varit ett tag nu. Jag har smsat med henne, förklarat för henne på fyllan hur söt hon är men dagen efter sagt att det bara var en fyllegrej.
Nu är hon tillsammans med en kille.. Som inte är jag.

Denna tjej och jag är så jävla olika, det är det som är så sjukt.
Jag super nästan varje helg, händer att jag röker och snusar hela tiden. Snusen är en del av mig.
Jag bryter mot lagen och jag riskerar faktiskt livet lite titt som tätt.
Jag lever efter att leva roligt istället för att leva länge.

Denna tjejen, är verkligen guds bästa barn. Hon har aldrig varit full, aldrig hållt i en cigarett, är vacker likt en ängel och så snäll som det går. Hon har verkligen inga fel.


Tror det min kärlek till henne har lite med att göra att vi är så olika. Jag vill ha den tjejen för en gångs skull som verkligen bryr sig. Som säger åt mig att inte dricka, göra dumma grejer osv. Jag hade slutat med det för hennes skull.

Kommer hända en grej till helgen där tjejen och hennes kille kommer vara, även jag. Ska jag hitta på något där?

Snälla, hjälp mig :)

Spana också in:

Göteborgsrapélös:

Rekommenderar du alkohol?


Hej, att medvetet snacka om att supa ner folk för att ligga med dom är sånt man borde bli skjuten i ansiktet (MITT I ANSIKTET) för. Jag hoppas inte du gör det.

Förövrigt är det jävligt coolt att säga:

Göteborgsrapélös:

Jag bryter mot lagen och jag riskerar faktiskt livet lite titt som tätt.


Cool tuggummi-snattare 98.
Semi:

Hej, att medvetet snacka om att supa ner folk för att ligga med dom är sånt man borde bli skjuten i ansiktet (MITT I ANSIKTET) för. Jag hoppas inte du gör det.Förövrigt är det jävligt coolt att säga:Cool tuggummi-snattare 98.


Som det står i inlägget dricker inte tjejen. Jag syftade på mig själv. Jag håller med om det du säger och för en gångs skull vill jag inte ligga med tjejen, utan faktiskt hellre ligga å mysa om du förstår.

Det var mer ett sätt att få er att förstå lite hur läget ligger till, såg nu att det såg ganska fjantigt formulerat ut. Jag får skylla på att jag är trött.
Semi:

Hälsosamt synsätt grabben.Fuck allt detta, fuck denna tråden. Ingen kan veta något, det beror på situationen.Du verkar vara en dålig pojk.


Jag letar efter tips för att jag är sjukt kär och inte vet vad jag skall göra. Jag uppskattar all typ av hjälp. Jag anses oftast som ganska sjyst(tror jag), men möjligt att jag inte lyckats formulera den bilden av mig själv nu, då jag är trött, kär och förvirrad.