Forumet - KÄR I FEL PERSON!!!! - LIDER AV DET!

KÄR I FEL PERSON!!!! - LIDER AV DET!

4313 0 51
Hej!

Ni måste hjälpa mig underbara ni med att ge mig tips och råd! Och snälla, hjälp mig! [sad].

Det är så att jag är bisexuell och är kär i min bästa kompis bror. Jag är muslim och det är förbjudet inom Islam om man med samma kön har något djupare relation än vänskap. Jag är kär i honom att jag håller på och dör här! Jag har drömt om honom 2 gånger och det har resulterats att jag har mått dåligt, eftersom det ALDRIG kommer att hända. Förmodligen är han straight och hans föräldrar är stränga muslimer och det är mina föräldrar med.

Går detta över? Vad ska jag göra med mina känslor? Jag lider av att tycka om killar. Och jag lovar, detta är inget jag vill heller. Antingen så föddes jag såhär, eller så kan det bero från barndomen. Jag vet inte! Men jag lider så jätte mycket! [sad][sad]. Ohh... det är så jobbigt. Han är så underbar...

Spana också in:

Netherlick:

Om de är så fel att bli kär i samma kön hur kommer det sig att man kan bli de då[zzz]


om det är fel att ta droger hur kommer det sig att man kan ta det då?
om det är fel att röka hur kommer det sig att man kan röka då?
om det är fel att ha fel hur kommer det sig att man kan ha det då?

HighParadise:

Hur gammal är du?


FjollaN91 P18.

HighParadise:

När du blir äldre, så kan du kanske bryta dig loss lite ifrån föräldrarnas grepp och frigöra dig.


som crypto sa, så lätt är det inte[no-no]
Kakaoxo:

om det är fel att ta droger hur kommer det sig att man kan ta det då?
om det är fel att röka hur kommer det sig att man kan röka då?
om det är fel att ha fel hur kommer det sig att man kan ha det då?


fast dom sakerna finns väl inte i deras religon? De var nämligen på de sättet jag menade :P
Kakaoxo:

så du menar att det inte är fel så länge man kan göra det? även om det inte finns i ''deras religion'' ?


nja mer på de sättet att om de är så fel i guds ögon hur kommer de sig att man kan göra de? + att pga av att man kan bli kär i samma kön så borde det ju typ stå "om du blir kär i samma kön så är det ett test från gud" men de står ju bara att det är fel(Elr jag vet inte direkt vad som är skrivet, men det borde ju vara så att han skulle vara mer öppen för det inom föräldrarna för då vore de ju lixom en andlig sak och något dom överkommer tillsammans. Ursäkta om jag suger på förklara[tired]
Netherlick:

nja mer på de sättet att om de är så fel i guds ögon hur kommer de sig att man kan göra de?


Det är mycket man inte får göra, men man kan göra det ändå.

Netherlick:

men de står ju bara att det är fel


För att man kan inte sprida vidare människosläktet om alla blev homosexuella. [smile]

Netherlick:

men det borde ju vara så att han skulle vara mer öppen för det inom föräldrarna för då vore de ju lixom en andlig sak och något dom överkommer tillsamman


Nej, då blir han hedersmördad. [n]
Ojj, detta låter verkligen svårt [sad]
Dinna känslor kommer nog inte försvinna sådär, som du skrev, man föds med det.
Du är ju vuxen, inte så lätt sak som jag skriver nu, men har du funderat att flytta till en anan stad där ej din familj elr dina vänner bor. Jag kan faktist se det som att allt kanske skulle bli lite lättare då på ett sätt. Du få leva ut din sexualitet på ett annat sätt och du behöver inte berätta för din familj ?
Kakaoxo:

Det är mycket man inte får göra, men man kan göra det ändå


sant :P

Kakaoxo:

För att man kan inte sprida vidare människosläktet om alla blev homosexuella.[smile]


haha xD oxå sant

Kakaoxo:

Nej, då blir han hedersmördad.


Religion är fucked up xD Själv är jag glad över en ikke religös familj
Tack för era svar!

Och nej, man blir inte hedersmördad som någon tidigare skrev här. Dem människorna som gör det följer inte riktigt "Islam." Det finns många muslimer i denna värld som tvingar sina döttrar att ta på sig sjal, gifta sig med den mannen dem väljer etc. I Koranen står det att man ABSOLUT INTE skall tvinga någon till att göra det. Men det finns människor som kan vara lite fucked up - och det är dem som sprider dåliga rykten om vår religion.

Jag själv tycker inte det är något fel att vara bisexuell fastän jag är muslim. Man kan ha attraktioner till samma kön så länge man inte gör synda handlingar. Alltså man kan vara kär, tänka på personen, tycka att han är så otroligt söt och snygg! Men om man gör några handlingar dvs. har sex eller liknande, så leder det till synder. Och det är de gud vill förmedla oss.

Men en sak förstår jag inte riktigt. Om Gud vill skapa alla människor heterosexuella pga. att livet fortsätter då, dels att man får barn och att mannen och kvinnan är gjorda för varandra, varför föds då DJUR som är homosexuella? Dem har ju inga logiska hjärnor som vi har precis..

Jag har också en flickvän som jag tycker om jätte mycket, men jag fick plötsligt upp den kärlekskänslan för honom för cirka 2 veckor sedan. Jag vet inte varför, det bara exploderade ut. Har ingen aning vad det kan bero på.

Syftade med att fråga er om den här känslan går över eller inte? Jag vet att man ska följa hjärtat, det är jag 100 medveten om. Men, enligt Islam får man ju inte göra några onda handlingar med den personen man är kär i. Det är där problemet besitter. Tack Gud att jag föddes som bisexuell och inte homosexuell. Livet hade varit så jobbigt då för min situation.
FjollaN91:

Jag själv tycker inte det är något fel att vara bisexuell fastän jag är muslim. Man kan ha attraktioner till samma kön så länge man inte gör synda handlingar.


Varför fortsätter du tillhöra en religion som försöker motverka det du är? Känns lite som att en mörkhyad person vill vara med i KKK.