Forumet - Kär i min bästa kompis flickvän!

Kär i min bästa kompis flickvän!

4189 1 21
tja!

Har ett redigt problem.
Är sjukt kär i min polares tjej, dom har varit ihop i snart 6 år men det är inte förens på senare tid som jag lärt känna henne bättre.
Han och jag är så bra kompisar man kan bli, litar blint på varann, säger allt till varann. Vi är i princip samma person.

Men för ett tag sen strulade de lite mellan min polare och tjejen så hon sov över hos mig. vi va båda ganska dragna och strulade lite å körde UTANFÖR KLÄDERNA-action.

Dagen efter mådde jag skit och ångrade mig somfan, men kan inte sluta tänka på henne. Nu hare gått ungefär 6 månader sen de hände och igår sov båda dom över hos mig å de hände igen, när han sov brevid. All skit ni kommer sägaa om mig nu kommer vara helt berättig eftersom jag förtjänar de somfan. Jag skäms för mig själv och ångrar allt såklart. Men jag gillar henne somfan och hon gillar mig. vafan gör man?

Spana också in:

För det första har aldrig varit med om något sånt här eller haft något förhållande men troligtvis blir inte mitt svar sämre än de andras...

Det är självklart JÄVLIGT korkat gjort men som man säger, det hände helt enkelt och du/ni vet att det är fel. Helt åt helvete fel dessutom.

Du/ni MÅSTE berätta det för honom. Ni måste helt enkelt!! Skulle tro att han blir mindre arg/sårad ju snabbare han får veta. Troligtvis kommer han hata dig ja men oddsen att han hatar dig mindre blir bättre ju tidigare du berättar för honom. Du måste helt enkelt prata med honom. Vem är det egentligen värst att förlora, honom eller hans tjej? Prioritering! Det blir inte bättre att hålla det inom dig, snarare värre!

Svårt läge att gilla bästa kompisens tjej. Hade inte velat vara i dina skor. Släpp tjejen, svårt som fan när du gillar henne så mycket och hon gillar dig. Kanske ni kan ta upp något senare en tid efter de brutit upp, men inte nu.. Är hon värd att få när du kanske tappar din bästa kompis?
Ni har fan helt rätt och ja tycker dehär är skitjobbigt! Vill absolut inte förlora min polare, finns bara en som han. Finns förmodligen fler som hon men ni har väl själva varit kär? de e svårt att tänka klart å såfort jag ser henne eller tänker på henne är hon de absolut enda jag bryr mig om i i hela världen känns de som. Ingen ursäkt för de jag gjort men antar att jag bara ville få bekräftat från andra att jag är en idiot...
tack för svaren, kommer att berätta för honom
vill bara tillägga att va inte så snabba på att döma, jag tänkte precis som er förut.Tyckte folk som va otrogna eller höll på med nåns brud va dum i huvet och att jag självklart aldrig skulle göra nått sånt. Men de hände, å de hajade jag inte förens dagen efter. Va i ett konstigt skede i mitt liv å va inte riktigt mig själv.
bozo:

Ni har fan helt rätt och ja tycker dehär är skitjobbigt! Vill absolut inte förlora min polare, finns bara en som han.


Då finns det inget att diskutera.bozo:

Men de hände, å de hajade jag inte förens dagen efter. Va i ett konstigt skede i mitt liv å va inte riktigt mig själv.


Helt allvarligt. Man har väl förfan en spärr. Du måste ju tänk något innan allt hände, tänkt hur fel det var. Helt allvarligt så tror jag aldrig att jag skulle kunna göra det mot min bästavän. Hon betyder för mycket för mig. Jag har en spärr, hur full jag än är så vet jag vad som är rätt och fel. Det tror jag att du också har.
Jag snackade med henne å sa att vi måste berätta det, även fast våra liv helt å hållet kunde förändras. Men hon höll med å han vet nu. Han tog de såklart rätt hårt å överväger om han nånsin kan förlåta mig. Jag kommer göra allt för att inte förlora honom men ni får vänta å se om ni vill veta hure går.