Forumet - Kär i min brorsas polare.

Kär i min brorsas polare.

583 0 86
Min storebror har tagit hem en av hans polare rätt mycket på senaste tiden, och vi har ju snackat en hel del och så, han har bjudit på cigg osv.

Han är verkligen.. obeskrivligt het. Och vi har sjukt mycket gemensamt, när jag snackar med honom känns det som om vi har känt varann riktigt länge.

Men jag vet inte hur jag ska göra nu för min brorsa skulle döda mig om han fick veta att jag gillar hans polare (tror jag?) + jag vet inte ens om han är gay!

Hur ska jag göra? [cry]

Spana också in:

Skrämd av en kvist:

Lista ut om han gillar gossar eller inte.


Men hur f*n gör man det? Tänk om han är homofob. Min brorsa har inte precis skvallrat ut för hela världen att jag är gay, han själv var lite emot det i början. Men tänk om han helt enkelt inte är gay och t.o.m är homofob, då lär jag ju aldrig få träffa honom igen
Speltidning:

Sug av honom, du lär märka om han är bög då.


Haha hur ska det gå till. [blush]

Skrämd av en kvist:

Jag skulle frågat den och visat indiskret intresse.


enhimmelskdrog:

varför fokusera på det dåliga som kan hända liksm


Men kan inte sluta tänka på det, tänk om han inte är gay och t.o.m hatar bögar, då kommer min brorsa skämmas över mig också. [shake] Och killen kansk inte vill komma hit mer! [cry]

el_loco:

var inte gay och börja tycka om tjejer som riktiga män gör!! hoppas killen avskyr bögar och du aldrig mer får träffa honom!


Vadå "riktiga män" [tired] Riktiga män är inte så inskränkta och gammaldags som du är. [tired]
ZZZZZZZ:

Men kan inte sluta tänka på det, tänk om han inte är gay och t.o.m hatar bögar, då kommer min brorsa skämmas över mig också. [shake] Och killen kansk inte vill komma hit mer! [cry]


gör klart för honom att det är ok om han inte är gay [y] eller gör som vincenco sa, fråga din bror om han vet :P
ZZZZZZZ:

Och vi har sjukt mycket gemensamt, när jag snackar med honom känns det som om vi har känt varann riktigt länge.


Berätta för honom att du är bög, och att du känner att det är viktigt för dig att han vet om det eftersom du inte vill ljuga eller ha hemligheter för dina kompisar.

Få honom typ att känna sig utvald och speciell och att du litar på honom, då är chansen mindre att han blir arg eller springer och skvallrar.

Men jag tycker inte att du skall säga att du drömmer om honom på nätterna, det är onödigt och kanske får honom att känna sig ibekväm i ditt sällskap. Om han får veta att du är bög, och han är bög och gillar dig, lär han ta steget själv.

Jag var i en nästan identisk situation när jag var 15 och var kär i en av min brorsas polare. Det slutade med att vi hade sex en gång och jag pratade massor med honom om att vara bög. Men han tyckte det var jobbigt med åldersskillnaden (han 24) och att jag var hans polares lillebror, så vi blev aldrig mer än kompisar.