Forumet - Kär i min killkompis!

Kär i min killkompis!

4614 0 36
Hej!
Behöver verkligen råd om detta.

Har letat efter trådar som stämmer in (det finns en del), men har inte hittat nån som riktigt stämmer in.

Jag är en kille på 17 år och är, som rubriken lyder, kär i min killkompis. Vi är mycket goda vänner, och har roligt i allt vi gör tillsammans.
Vi har dock våra småfighter ibland men det är bara småsaker, inget viktigt.
Jag vet inte om jag ska berätta nått och om jag skulle göra det kanske allt blir fel mellan oss. Jag tycker verkligen om honom och skulle gärna vilja vara nära honom. Jag vet inte om han är homo- eller bisexuell. Han har aldrig varit ihop med någon, men jag vågar inte riktigt fråga honom om vad han är.

Jag tror att jag är bisexuell, eftersom jag tycker om tjejer också samtidigt som jag ofta kollar in killar. Kanske låter konstigt men jag vet faktiskt inte. Jag har i alla fall inte kommit ut ur garderoben.

Jag behöver hjälp/råd! [bigsmile]

Spana också in:

jag tror inte du ska säga något utan vänta på att det går över. relationer kan gå sönder av sånt, du kan ju försöka gå in på homo-bisexualitet någon gång när ni snackar, tonåren är ju den tid när man får en sexualitet och också ifrågasätter den. så du kan ju fråga om han funderat på det och se om han i alla fall är öppen för tanken:D
Draft:

jag tror inte du ska säga något utan vänta på att det går över


fast tänk dig om någon skulle ge dig det rådet om du var kär i en tjej, det låter ganska kaxigt.

Rödhaken:

Jag behöver hjälp/råd! [bigsmile]


Kan tänka mig att det kan vara jobbigt, precis som det ofta kan vara när man ska prata om sina känslor för någon alls, kan vara jobbigt att säga det, men så är det alltid när man är kär i någon.
Stå antingen upp för det du känner eller var en fjolla som mig och nöj dig med bekväma mönster.

om han inte gillar homosexuella så kan du göra så som jag gjorde mot en av mina homofobiska ( invandrar ) kompisar.
Sa det till han att det handlar om hormoner, om man har flera stora bröder så ökar chansen att man blir homosexuell, om man har en tvilling så ökar den ännu mer för att ens mammas kropp stöter bort manliga hormoner så att hon ska se kvinnlig ut.

Slutsats; man kan inte hjälpa vilken sexualitet man har, att vara homofob är EXAKT lika korkat som att vara rasist.
JoElite:

fast tänk dig om någon skulle ge dig det rådet om du var kär i en tjej, det låter ganska kaxigt.


det låter ganska kallt ja, men livet är ibland kallt även om det är hetereo eller homosexuella relationer det handlar om. just "bästa vän"-relationer ska man akta sig för. den närheten är lätt att förstöra
haha e du bög lr? va äckligt? vill du stoppa penis i en annan killes rumpa? lr föredrar du bara hårda tag? de finns ju stora starka kvinnor. Eller vill du bara ha en liten kuk å ta på? lixom din å hans eller räcker din inte till helt enkelt?
Jag skulle aldrig göra något sånt du får fan skaffa dig en hobby jävla runk bögE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rödhaken:

Vi är mycket goda vänner


Kärlek av sexuell sort hör inte hemma med kompisar. Vill du verkligen riskera er vänskap för en förälskelse? Jag hade inte gjort det. Sen är kärlek/känslor alltid svårt men det verkar liksom extra känsligt eftersom det är samma kön. Håller med någon som skrev ovan, försök prata om ämnet och ser hur han reagerar. Men min personliga åsikt är att du bör hålla honom på kompisplan, speciellt om ni har varit vänner länge!