Forumet - Kär i min kompis. I behov av hjälp!

Kär i min kompis. I behov av hjälp!

660 0 51
Okej jag började i en ny skola för drygt ett halvår sedan. Redan första dagen började jag prata med en tjej som jag tyckte var otroligt söt. Samma dag visade det sig att hon hade en pojkvän. Jag blev lite ledsen men vi fortsatte ändå att prata hela kvällen och natten. Jag hade hittat en ny kompis. Nu är det troligtvis den bästa jag har!

Problemet är nu att jag har blivit helt otroligt kär i henne, kan inte tänka på något annat. Jag kan vara med henne när jag är nykter. När jag blir full dock så kan jag inte vara med henne och se på när hon dansar med massa killar och liknande, jag blir helt enkelt svartsjuk antar jag. Det slutar med att jag drar hem tidigt, arg på mig själv, på henne och fullkomligt förtvivlad.

Jag har sagt att jag äär kär i henne och hon har sagt att hon inte känner på samma sätt. Ändå kan jag inte släppa henne. Vi sms:ar varje dag och hon ringer mig varje gång hon går hem från någon fest, bara för att ha sällskap när hon går.

Senast var det ändå värst och båda två började gråta i telefonen för jag tror att vi börjar inse att inte det här funkar. Jag ska söka hjälp hos psykolog bara för att rädda vårat förhållande för jag har aldrig träffat en bättre, snällare, mysig och mer älskvärd människa någonsin. Kan det hjälpa? Måste tillägga att vi går i samma klass också, så jag kan inte direkt släppa henne.

tack för svar

Spana också in:

Tözen:

Tough shit.Vad är hennes problem då?varför funkar d inte att vara vän även du gillar henne?Du är väl inte på henne mer än nödvändigt etc.??


Nej det är jag inte. Det är väldigt jobbigt för både mig och henne. Hon tror att det är hennes fel osv, men jag har sagt att allt är mitt fel, det är mig det är fel på etc. Det känns bara så jävla hopplöst allting. Jag tycker det är skitjbbigt att vara kär i min bästa vän, det är därför jag vill söka hjälp. Har någon testat det? Funkar det?
Redbeard:

Nej, det går inte, är bara en klass på den här linjen.


Shitigt... Det går över om 6 - 12 månader ska du se.
Precis som choklad, det håller dig glad i x antal timmar, sen försvinner det.
Samma sak med kärlek.
Leta upp någon annan du kan börja få en crusch på. Att det bara ska finnas en rätta på denna jorden har jag bestämt mig för att inte tro på, då oddsen för att finna denna personen är:
1,5384615384615384615384615384615e-10
Lycka till med det alla! [love]

Men som sagt. Det går över, ha bara lite tålamod skar'u se [smile]
Redbeard:

Jag tycker det är skitjbbigt att vara kär i min bästa vän, det är därför jag vill söka hjälp. Har någon testat det? Funkar det?


Jo,jag förstår d,jag hade inte pallat att gå i samma klass som den jag är olyckligt kär i,fan heller. [tard] där är gränsen av vad man orkar med.Jag tror inte att du blir mindre kär av att prata med en psykolog,vad jag tror är nog att du är lite fixerad av henne för hon ger dig uppmärksamhet och bekräftelse,därför du nog har svårt för att släppa d,du är en människa.Jag tycker om en av mina bästa vänner så jag fattar att d är jobbigt >_< men,du kommer inte sluta tycka om henne bara för du pratar med en psykolog.
Tözen:

vad jag tror är nog att du är lite fixerad av henne för hon ger dig uppmärksamhet och bekräftelse,


Ja, det ligger nog en hel del i det. Blir ledsen när hon inte pratar, dansar eller ser på mig. Känner mig grymt egoistisk och korkad!! Det är inte så illa när vi är i skolan och gör uppgifter ihop med resten av klassen osv, men när vi är fulla blir jag fort ledsen när hon inte är med mig. Jag brukar vara jätteglad när jag är full, när jag är med henne blir jag oftast bara ledsen.
Redbeard:

Ja, det ligger nog en hel del i det. Blir ledsen när hon inte pratar, dansar eller ser på mig.


Du är kär för hon ger dig uppmärksamhet och bekräftelse och därför har du svårt att släppa henne för du tycker om att nån ger dig d och blir arg när d tas ifrån dig och hon inte ger dig uppmärksamheten mer.du kan inte släppa d för "du inte duger" typ,vet inte hur jag ska förklara d
Redbeard:

tack för svar


määki:

Tråkigt hörrdu!


Ja, så kan man ju sammanfatta det.
Men du kan ju pröva på min och määkis stil, främst määkis då, att du helt enkelt skiter i att hon har pojkvän, och kysser henne ändå.

Inget gör mej och määki, främst määki, och inte minst tjejer, så arga som en man som inte vågar ta det han vill ha!
Ta dej i kragen eller ta dej i akt!

Tilläggas kan ju, att nästan alla nog mött en person de tycker är mysigast i världen, då borde det ju rimligtvis finnas fler, ellerhur? [wink]

De e gött pojk! Är du med mej! JAG SA ÄR DU MED MEJ! [bigsmile]
Du borde inse att ni aldrig kommer bli mer än vänner och komma över henne (förslagsvis genom att börja ligga med någon annan), eller gå in för att få henne att bli kär i dig. Att vela mellan de alternativen känns ganska dömt att bli en utdragen och smärtsam historia för alla inblandade.
määki:

Ja i nuläget så kan väl ingen stoppa oss. För jag gjorde lite roundhouse-kicking nyss på på djävulens pungkulor.. så, nä ingen [bigsmile]


Image

määki:

[blush] Kvinnorna sexploderar när de ser mina partytricks [party]


Jag vet, det är därför tickstart och määki aldrig är på samma fest, det kan vara fysisk skadligt för honorna i området, och även för byggnadens strukturella integritet.
Tickstart:

Jag vet, det är därför tickstart och määki aldrig är på samma fest, det kan vara fysisk skadligt för honorna i området, och även för byggnadens strukturella integritet.


Du vet! Den dagen innan vi ska dö eller nått så gör vi en gegantisk stor fest, sen så blir det en jädra smäll... och så vilar vi grymt i frid. [rolleyes]

Och jo! Chuck Norris kan ju förstås stoppa oss, det är ju han som lärt mig roundhouse-kicking [blush] Credit till Norris!