Forumet - Kär i mitt ex kompis, HJÄLP!

Kär i mitt ex kompis, HJÄLP!

684 0 0
Hej! Jag är en tjej på 17 år som går andra året i gymnasiet. Sedan åtta månader tillbaka så har jag varit singel efter att ha blivit dumpad av mitt ex efter ett ganska långt förhållande. Jag har nu kommit över mitt ex helt och trivs superbra med att vara singel.
Jag har sedan ungefär ett år tillbaka haft världens största crush på en kille i min skola. Han är ett år äldre än mig och jag hade ögonen för honom redan innan det tog slut mellan mig och mitt ex. Allt detta beror på att han är så snygg och han är precis en kille i min smak, åtminstone utseendemässigt.

Denna killen vet vad jag känner för honom, då jag visat det på alla möjliga sätt, vi umgås även i samma umgängeskrets och går på många gemensamma fester vilket har gjort det lättare för mig att ta kontakt med honom. Efter en fest för ungefär två månader sedan så hamnade vi i samma säng och vi hånglade upp varandra hela natten vilket jag aldrig trodde skulle hända då han är väldigt svår av sig och har många tjejer efter sig. Jag ville så gärna ligga med honom, och han ville ligga med mig också, men han sa att vi inte kunde ligga med varandra på grund av att han snackade med en annan tjej vars syster till henne sagt till honom att om han gör något med någon annan tjej så kommer han få massa skit för det, han vågade alltså inte ligga med mig för han litade inte på att jag inte skulle säga det till någon annan. Han sa även att han absolut inte hade skämts över att ligga med mig och att han gärna hade kunnat träffa mig någon annan gång och ligga, och han påpekade även många gånger att han inte var intresserad av tjejen han snackade med på något annat sätt än en kk.

Nu har det snart gått två månader sedan denna kvällen och jag kan inte sluta tänka på honom. Jag är så jävla sugen på denna killen men han är så himla komplicerad. För att krångla till det hela ännu mer så kan jag ju även lägga till att jag för ungefär ett halvår sedan snapade denna killen ett flertal gånger för att visa lite intresse, han svarade varje gång men tog aldrig eget initiativ till att skriva till mig. Han har efteråt sagt att han tyckte jag verkade intressant. Jag är som sagt superkär i denna killen och jag vill ha honom på alla möjliga sätt. Vad ska jag göra? Ska jag ligga lågt tills nästa sommar då han tagit studenten? Jag är nämligen rädd för att det kommer bli jättejobbigt att satsa stenhårt samtidigt som jag kommer behöva se honom i skolan varje dag. Denna killen är även ganska bra vän med mitt ex... vilket jag dock inte tror hade hindrat honom från att göra något med mig då de inte har den relationen att det skulle bryta deras bro code på något sätt.

Tråden har inga svar… än.