Forumet - Kär i mitt exs kompis lillebror

Kär i mitt exs kompis lillebror

257 0 4
hjälp, vad ska jag göra?

Förra året så gjorde min pojkvän slut med mig och jag vart jätte ledsen men sådan tur lärde jag känna Anton, (som då är ett år yngre än mig).
Vi blev riktigt bra kompisar och jag fick nästan på en gång känslor för honom, men han visade inget speciellt tillbaka så jag lät det vara.

Efter ett halvår så lärde jag känna Erik, som är kompis med Antons storebror Albin, (de är ett år äldre än mig).
Vi blev tsm, men efter två månader gjorde vi slut pågrund av inga riktiga känslor för varandra.

Jag fortsatte vara med Anton även när jag och Erik blivit tillsammans, men nu när vi gjort slut så känner jag att jag fortfarande har känslor för Anton.

Ibland känns det som om Anton gillar mig, eftersom han vill vara med mig, han tycker jag är en av de bättre tjejerna, och när vi tälta så dela vi på kudde.
Men ibland känns det inte alls som det när han pratar om en annan tjej, på skolan verkar han inte vilja prata med mig och sånt...

Men vi pratar nästan hela tiden och tycker om att vara med varandra, och nu när har är i sin stuga så har han två gånger bett mig komma dit fast det är typ flera mil bort, fast han vet att jag ändå inte kan komma.

Samtidigt känns det elakt mot Erik och det skulle vara konstigt om han hänger med Albin någon gång och jag med Anton samtidigt hemma hos Anton och Albin...

Hur ska jag göra? och hur ska jag veta vad Anton känner? jag vill samtidigt inte förstöra vår vänskap

snälla säg er åsikt
nalima:

Hur ska jag göra? och hur ska jag veta vad Anton känner? jag vill samtidigt inte förstöra vår vänskap


Fråga. Jag tror Anton är en kåt jävel som gillar att busa lite och du tar det på för stort allvar, om 2 personer har känslor för varandra så klickar det lixom allt händer automatiskt nästan(uppfattning av mig[tired]). Detta har inte hänt så jag satsar på kåt jävel i stuga.[cool]

Spana också in: