Forumet - Kär i någon med flickvän...

Kär i någon med flickvän...

823 0 13
En kille och jag har det senaste året blivit riktigt bra vänner, vi klickar verkligen och kan prata om allt osv. Jag har alltid haft mer eller mindre känslor för honom, och han har (på fyllan, såklart) tafsat lite och sagt att han gillar mig väldigt mycket, problemet är bara att han har tjej. De har varit tillsammans i mer än ett år, och han menar att han inte kan lämna henne bara sådär.
Vi har bara pratat om "känslorna" när båda druckit, och jag är rädd att det kommer förstöra vår kompisrelation om jag tar upp det nyktert, men jag kan liksom inte sluta tänka på honom som mer än en vän. Vad gör man?
mediakatt:

Varför kan han inte "lämna henne bara sådär"?


Han sa att han typ inte vill svika hennes föräldrar och sån skit, en så dum bortförklaring. Han tycker väl mycket om henne också såklart, så ja, det är väl inte så mycket att göra åt det men han är ju bara taskig som inte bestämmer sig helt.stereo total:

Om han inte klarar av att ha en sådan relation nykter så är han inte så mycket till vän. Så du har inget egentligen att förlora.


Jag tänker så att folk blir väldigt mycket mer ärliga när de dricker bara... Nykter är han sjukt fin, snäll och omtänksam och sånt, så han är en bra vän och jag vill inte kasta bort det med att prata om det som kanske bara var misstag på fyllan.

Spana också in:

Macktorsken:

Äh, umgås med honom, visa honom hur mycket bättre du är än hans nuvarande flickvän.

Så får du honom.


Okej, tack. Ska jobba på det då hehe...stereo total:

en sån diskussion borde en vettig människa kunna ta, håller du inte med?


Jo, det är sant. Är väl egentligen bara lite feg för att föra det på tal. Men det är antagligen värt det.
loom:

Han sa att han typ inte vill svika hennes föräldrar och sån skit, en så dum bortförklaring. Han tycker väl mycket om henne också såklart, så ja, det är väl inte så mycket att göra åt det men han är ju bara taskig som inte bestämmer sig helt.


Hennes föräldrar? Jag antar att han inte råkar vara hennes barnvakt också? Allvarligt talat, är du säker på att du ens vill vara med någon som ursäktar sig med sånt trams?