Forumet - Kär.. kan ej fokusera

Kär.. kan ej fokusera

1176 0 20
Tjenare!

Jag har ett litet problem..

Har en tenta snart och behöver verkligen plugga men jag kan verkligen inte fokusera... tänker bara på en viss tjej hela tiden..

Man kan väl säga att jag är kär ;).. vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga.... omöjligt att fokusera. Har lite kontakt sådär med henne, snackar lite varje dag på facebook etc (: Hon bor i mitt område. Vi har inte setts i verkligheten men hon vet vem jag är etc.. och har flirtat lite grann med mig.

Har testat att låta bli med facebook och lägga ifrån mig telefonen men det hjälper inte, KAN INTE FOKUSERA på mina studier!!

Va har ni för tips till mig med tanke på studierna... och sen en till fråga: Skulle vilja ha reda på om hon känner samma sak.. men vill samtidigt inte skrämma iväg henne genom att fråga. Va tycker ni jag borde göra?
åh, vad mysigt att vara kär.
fast det är jobbigt när den tar över och blir det enda en tänker på.

har nog inga tips, har varit i samma situation själv men ej kunnat göra något åt saken. fast det går nog, tror aldrig jag riktigt försökte.

det kan nog hjälpa om du pratar med henne dock! värt att prova! VÅGA!

Spana också in:

smisk:

Äh, även om hon skulle det så finns det andra tjejer att satsa på. Dessutom tror jag mer på att hon bara skulle bli glad om du typ frågar ut henne på en fika eller nåt.


Kanske :P Men om man skulle gå lite långsammare fram? Lite tips då? Vi har nyss fått kontakt så vill inte storma fram med en fika direkt kanske :P nå tips kanske för att fånga hennes uppmärksamhet lite mer?
Paseo:

det enda du kan göra är att de dig fan på att du ska plugga så att du kan tänka på tjejen resten av natten sen! tror jag skulle fungera.


aa har testat!! funkar inte för mig :O

ohjens:

mys. vill också vara kär och inte kunna fokusera[smile]


haha nä jag tror inte det. Är omtenta, måste få godkänt annars failar jag kursen :(... och DET i SIG borde ju vara motivation nog för mig att ge mig fan på att klara tentan, men icke... fan asså
Garudin:

Va tycker ni jag borde göra?


Plugga kvällen innan..

Angående ditt kärleks"problem" så tror jag faktiskt att du besvarade din egen fråga.

Garudin:

och har flirtat lite grann med mig.


Garudin:

Skulle vilja ha reda på om hon känner samma sak


Ett tips dock. Träffa henne i verkligheten innan. Skenet kan faktiskt bedra.

Önskar dig all lycka med allting!
Garudin:

Jag får väl ta och göra det... haha jobbigt men vafan.. ska försöka samla mod nog :D Kanske blir i helgen när man krökat rejält så man vågar xD


Ingen bra idé. Är du full när du berättar att du gillar henne när du är full kanske hon tror att det är alkoholen i dig som snackar.

Fast å andra sidan, berättar du det när du är full tar du i alla fall upp ämnet. Då kanske hon frågar dig, senare när du nyktrat till om du var seriös i det du sa.

Lycka till! =)