Forumet - Kär men orolig.

Kär men orolig.

1477 1 3
Jag är 14 år och har varit kär i den här killen (B) i ungefär 1 1/2 år nu. Han gillar mig tillbaka och är världens snällaste när han är med mig. Men här om dagen gick jag och min kompis hem till hans kompis (A) för att han var sjuk och vi tänkte vara snälla och köpa med en dricka och lite godis till honom. Han bjöd oss in i huset. Efter ett tag ringer killen som jag gillar och börjar förolämpa min kompis. Jag visste inte alls vad som hände, jag kunde inte ens tro att det var han. Innan vi gick så berättade (A) om (B) och vem han igentligen är. Nu är jag självklart förvånad för att jag aldrig hade sett den sidan av honom.

Eftersom att han har varit den ända som har fått mig att velat leva så vet jag inte vad jag ska göra nu?

Kommentarer (1)

  1. En skall bilda sig en egen uppfattning av folk, ej lyssna på andra. Fortsätt prata med (B).

Tråden har 3 svar. Sortera efter:
Även om han ''den som har fått mig att vilja leva'' så lär han inte vara det när ni är ihop för med personer som den som du beskriver så kan de hitta på riktigt vidriga saker som de gör mot en, oftast i muntlig form.

Du borde söka efter någon annan men du kan ju ändå tacka honom för det han har givit den men jag tror iaf inte att han är din typ, eller någon annas för den delen heller.