Forumet - Kär och förvirrad

Kär och förvirrad

2130 1 5
Hej , jag har bara ett "problem" jag är snart 15 år (fyller i sommar) det finns en kille som är två år äldre än mig, vi har varit grannar och vänner väldigt länge men grejen är den att för ett tag sen började jag få känslor, jag blev varm av att tänka på honom oså jag vet inte riktigt vad jag ska göra vi har träffats flera gånger sen det började, jag gillar honom.. Mycket han är rolig, snäll vi har jätte kul tsm men inland får jag en känsla av att han kanske gillar mig mer än andra och ibland så känns det som om jag bara är "kompisen". Jag är två år yngre har inte direkt utseendet och kan vara lite pinsam känns det som det är jobbigt och förvirrande det finns så många snygga och sjyssta tjejer fast käns det som om jag ändå har en chans fast sen så börjar jag prata skratta och inser att jag nog bara är "kompisen" men ändå hoppas ni förstår , ska jag vara ärlig och om det är till nån hjälp så har jaga faktiskt flera gånger fantiserat hur det skulle vara att kyssa honom hur vi skulle stå/sitta och då blir jag varm , jag har alldrig haft en pojkvän så jag tänkte/hoppades att det bara är nyfikenheten av att vara tonåring som gör att jag tror att jag är kär i honom men isåfalla vad ska jag ta mig till .. Är jag desperat?! Hjälp!
Börja göra lite mer tydliga gester för att visa att du gillar honom, så får du se hur han svarar på det. Om ni sitter bredvid varandra sätt dig lite närmare. Ge honom komplimanger, möt hans blick och så vidare. Detta är ett alternativ till att bara fråga rakt ut vilket du ju också kan göra. Fråga isåfall om han skulle ha lust att t.ex äta något med dig.

Spana också in:


Tennsoldat: Börja göra lite mer tydliga gester för att visa att du gillar honom, så får du se hur han svarar på det. Om ni sitter bredvid varandra sätt dig lite närmare. Ge honom komplimanger, möt hans blick och så vidare. Detta är ett alternativ till att bara fråga rakt ut vilket du ju också kan göra. Fråga isåfall om han skulle ha lust att t.ex äta något med dig.
Tack för tipsen ska försöka