Aviseringar
Rensa alla

Kär över internet


Chey
 Chey
Ämnesstartare

Hej! Jag är en 14 årig tjej o jag har träffat en skit gullig kille via ett online spel o börjar verkligen gilla honom. Han är dock 16. Vi håller alltid på o flörtar med varandra och vi kan prata i flera timmer om allt möjligt! Tror att jag börjar falla för honom eftersom att jag jag har "fjärilar i magen" och kan typ inte somna för att jag tänker på honom. Vet inte om han känner likadant men hoppas det! Vill träffa honom irl men ändå inte typ hahah, men vi har aldrig pratat om att göra det. Känns liksom nervöst. Är det någon annan som har varit i en liknade situation? Kan du isåfall berätta hur det gick för dig, vill gärna veta!


   
Citera

jag träffade Erik (mitt ex) över nätet faktiskt och vi träffades i ett spel hatade han först faktiskt men började älska honom och vi träffades det ena lede till det andra och vi blev ihop  


   
SvaraCitera

Själv skulle jag bara bli glad om nån sa att de gillade mig, en av mina kompisar berättade precis vad hon kände för en person och har inte fått svar tillbaka. Han vände ryggen snabbt men förmodligen av nervositet och osäkerhet. Nu är de för övrigt bra vänner och min kompis känner sig modig.
Har själv vart nära till att träffa mycket folk på nätet i tidigare dar, är man ett gäng på nätet är det betydligt lättare. Tyvärr hade jag mina föräldrar hängande över axeln på mig då haha. Nu är jag med i en vänskapsförening så det är lättare för mig att säga jag ska träffa nån därifrån om tillfället sker och sedan möter jag upp min chattvän i smyg, kanske också tar med mig nån jag är trygg med från vänskapsföreningen. 🙂 


   
SvaraCitera

Du har inget att förlora , de bara fråga honom! Han tycker nog de samma 


   
SvaraCitera
Finale

Internetförhållanden kan vara krångliga. Träffade själv en tjej över nätet. Men vad kan man göra, med kärlek är det alltid bara att chansa, annars händer aldrig något.


   
SvaraCitera