Forumet - Kär över nätet?

Kär över nätet?

1737 2 93

Spana också in:


dazed: Marie Fredriksson är ganska snygg där får jag lov att säga
Njaee.
Anura: jo, det tror jag definitivt på att man kan göra. och jag tror man kan få en rätt stark bindning med en person. För att här så är det att man kan uttrycka sig vad man själv känner och visa sin personlighet på ett bra sätt :)
Mm bra svar, låter rätt så rimligt tycker jag. 

FruLiten: Förälskad absolut, men kär? Jag vet inte.
Hm, kan ligga lite sanning i det. Eller går nog att bli kär tror jag men är beroende på hur det känns när man ses.passaro: gått och kärat ner dig i CE95 eller
Tänker faktiskt inte på nån umare med tråden Galen
dazed: Eller så är det för att hon sjunger bra och har en jävla utstrålning där som gör henne snygg, jag vet inte. Bra låtjävel dock.

Angående din fråga så känns det väl som ett ganska självklart ja på den, förstår inte fru litens distinktion mellan förälskelse och kär heller.
Ja, sånt brukar spela stor roll


Tror man kan bli tillräckligt attraherad för att utveckla känslor, men vet inte om man kan bli kär/älska någon och verkligen typ känna "jag skulle kunna göra vad som helst för den här personen". 

Jag har utvecklat känslor för personer på nätet, men inte blivit kär på det sättet att jag skulle vara redo att inleda en relation med personerna i fråga.


snoret: Tror man kan bli tillräckligt attraherad för att utveckla känslor, men vet inte om man kan bli kär/älska någon och verkligen typ känna "jag skulle kunna göra vad som helst för den här personen". 

Jag har utvecklat känslor för personer på nätet, men inte blivit kär på det sättet att jag skulle vara redo att inleda en relation med personerna i fråga.
Nej men det kan börja, sen utvecklas det ju när man ses. Men kärleken kan uppstå över nätet för att sedan bli fullbordad, typ. Ja, jag har också fått känslor över nån vid ett par tillfällen .


NEMI: Det går nog absolut, du har ju lika stor möjlighet att lära känna en persons tankar etc som mellan fyra ögon.
Det stämmer!

Säger som snoret; förälskad men inte kär.. eller okej, så sa hon visst inte, men jag säger så PartyBlink Har hänt mig flera gånger.. men det har ju inte lett till något. Eller, nu ljög jag lite. Fast de som det "hänt" något med på riktigt har jag heller inte pratat med så länge över nätet. De jag pratat länge med förblev mina vänner alternativt rann ut i sanden.