Forumet - Kär/svartsjuk

Kär/svartsjuk

2382 1 5
Så på valborg fick jag reda på att tjejen jag var kär i, var kär i mig. Ryktet spreds och vi visste båda att vi gilkade varandra. Vi hade dock ingen tid att diskutera detta. Så dum som jag är gjorde jag misstaget att hångla med hennes kompis på fyllan på en fest kvällen efter. 

En hel vecka efter kunde jag inte tänka på något annat än hur mycket jag ångrade det som hände mellan mig och hennes kompis. Hursomhelst fick alla reda på att jag hånglade med kompisen (inklusive tjejen jag är kär i). 

Anledningen till att hag skriver den här tråden är att tjejen jag
fortfarande är kär i visar inget intresse för mig utan haffar min bästa kompis istället... Just nu hatar jag mitt liv, några förslag? Jag är nu kär i henne mer än någonsin.
jävligt tacksam för svar.

Inga kommentarer

Tråden har 5 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Personligen tycker jag aldrig att "Jag gjorde det på fyllan" är en acceptabel ursäkt, man kan dricka utan att klanta till det och kan man inte det så får man helt enkelt sluta dricka eller skylla sig själv! 
För mig verkar det ganska uppenbart att hon försöker hämnas på dig och få dig att känna samma svek som hon antagligen gjorde. 
Jag skulle rekommendera att prata med henne och om du redan har gjort det så testa igen, gillar hon dig på riktigt så kanske hon kan tvinga fram lite förståelse, men annars så får du skylla dig själv, kanske var det ändå inte menat att ni skulle bli ett par?

Spana också in: