Forumet - Kär ...vad ska jag göra?!

Kär ...vad ska jag göra?!

3049 0 18
Jag har ett stort problem med en tjej . Jag skulle verkligen göra allt för att få denna tjej om hon skulle vara intreserad av mig.

Vi går i samma klass och har gjort det i ca 2 år . Vi e på fester tillsammans filmkvällar och umgås med andra i klassen hela tiden . Hon e bara så perfekt för mig . Vi har samma smak och humor gillar samma saker, går på samma kurser tillsammans etc.

Vi smsar exremt mycket och kan prata om det mesta med varann. så jag vet att hon inte vil ha ett förhållade med någon från våran klass för detta har liksom kommit upp .så jag vet att hon inte vill veta att jag e kär i henne.

Hon har även pratat om många killar hon gillar men som det inte funkat med så jag vet att hon är intreserad av andra . Jag hänger med denna tjej och en annan tjej i skolan . Vi går samtidigt på lektionerna och sammarbetar ofta . Folk har till och med frågat om vi e tillsammans . Svaret blir ju ofc nej alla gånger .Den andra tjejen jag umgås mycket med vet hur jag känner för henne .

Grejen e att desto mer jag pratar ,umgås ,etc kommer närmare henne så desto mer tycker jag om henne,hon litar även på mig berättar saker som inte vanliga kompisar vet . Jag har inte förstått att jag gillar henne föränn ca 2 månader tillbaka när jag började pratade med min andra tjej kompis om det .

För ca en månad sen hånglade vi på en fest och just då verkade det som om hon verkligen gillade mig . Jag har ingen aning om hon gillar mig på det sättet eller inte . men dagen efter festen skickade hon ett sms till mej och sa till mej att inte ta det seriöst . men allt har blivit så svårt . Jag kan inte sluta tänka på henne det blir ju inte lättare av att vi går i samma klass och vi umgås i skolan sitter med varann på lektionerna , och hela det där köret.

Jag har ingen aning om hur jag ska göra ! jag vet att hon inte vill vara i en relation med någon som hon går i samma klass med , hon träffar många killar på fester (strular mkt med andra), vi pratar och kan mycket om varann men jag e verkligen kär i henne och jag e 99% säker på att hon inte vet om det . Och det roliga e att hon e väldigt flörtig med mig . Så jag har ingen aning om hur hon känner. Och varje gång jag ser henne med någon annan kille blir jag fruktansvärt arg och vill döda allt och alla.

Ska jag försöka få min andra tjej kompis att liksom lirka ut något ur henne utan att nämna nåt om att jag tycker om henne? Jag har aldrig haft en riktig flickvän heller.

Ska jag försöka bara glömma henne ? Det e så stört så jag sitter och smsar med henne medan jag skriver detta...så det skulle vara lite svårt

Jag har alltså hamnat extrem jävla djupt nere i ”bara vara vän ” träsket. Men vad ska jag göra ?
Men jag vill absolut inte sabba vår vänskap för då skulle det bli extremt jobbigt i skolan .jag e störtkär men jag kan inte säga det...jag vill bara att hon ska he det så bra som möjligt ,därför säger jag inget till henne för jag vet att hon inte vill att jag ska vara kär i henne

(jag vet att detta är jobbigt att läsa men försök hjälpa mig !)

ÄNDRAT 2011-02-15 19:23
skiter i detta tror jag

Spana också in:

mopsen:

du kanske ska försöka göra så att hon ser dig i nytt ljus, så hon uppmärksammar dig på ett annat sätt.
vara en extremt charmig karl eller så. försökt med avundsjuka-kortet genom att själv umgås med andra tjejer? [crazy]


tack för ett seriöst svar ! jag e alltid charmig mot henne med tanke på att jag gillar henne . avundsjuk taktiken tror jag inte skulle funka.
Nachac:

Snygg avatar.


ser ut som 1 re-[tard]
[cool]

Charlieboy:

jag e alltid charmig mot henne med tanke på att jag gillar henne .


jo, men om du ej vill vara vän längre utan mer så måste du attrahera henne på den sexuella planet(ej bokstavligen) och därför måste du vara dig själv, men lite annorlunda.

Image
Nachac:

För att kärlek inte är en bristvara.


Är det inte dags att vakna och inse vilken norm vi har i landet?

Charlieboy:

Hon dricker ganska ofta och säger även att hon inte vill vara sån .


Hon säger samtidigt att hon inte vill bli tillsammans med någon ifrån hennes klass. Är man kär skiter man fullständigt i om man går i samma klass.