Forumet - kärlek är ett skämt

kärlek är ett skämt

1652 1 33
man tycker egentligen inte att personen man är kär i är underbar och fantastiskt, det blir bara så för personen råkar vara det kön man kan bli kär i!

om tex personen hade varit av det andra könet, men hade varit exakt samma person och haft exakt samma egenskaper, då hade man ju inte gillat personen?! man blir alltså mest kär i könet och inte personen.. är det nån som hänger med eller är jag den enda smarta i universum?!

Spana också in:

snåljåp:

om tex personen hade varit av det andra könet, men hade varit exakt samma person och haft exakt samma egenskaper, då hade man ju inte gillat personen?! man blir alltså mest kär i könet och inte personen.


om tex personen hade varit av samma kön, men varit en annan person och haft andra egenskaper, då hade man ju inte gillat personen!? man blir alltså mest kär i egenskaperna och inte könet.

Ser du logikfelet?
Kärlek är väl just kombinationen av egenskaper och den ytliga attraktionen. Attraheras man av kvinnor, blir man kär i en kvinna som har de egenskaperna och ser ut som man vill, och vice versa, och så vidare.

Att banalisera något så avancerat som kemisk obalans så här gör mig ledsen på världen.
men kan ni skita i att bry er om mina formleringar, (finns föresten morfin i min hostmedicin, tänker ju endå på stora saker!) det är ju principen jag försöker förklara!

i min naiva ungdom var jag också kär, eller trodde jag var det, och då tyckte jag alltid att den där personen var helt fantastisk och himmelsk... Men nu i efterhand fattar jag att han är tråkig.. om personen hade varit tjej hade jag ju inte lurats att hon var bra, är inte det lite brainwash hehe?!

har typ fortfarande förmågan att känna lite crush men skulle aldrig typ låta mig bli kär. det är ju känslorna som man blir kär i och inte personen :(
livet blir fett tråkigt om man är smart?!
snåljåp:

man tycker egentligen inte att personen man är kär i är underbar och fantastiskt,


please, jag märkte att jag var bi för att jag blev kär i en person av samma kön, o jag tänker inte på könet?
OCH jag tycker personen jag är kär i är helt jävla underbar vilken kön hon än hade haft så....du har sjukt fel dude.