Forumet - Kärlek eller vänskap???

Kärlek eller vänskap???

976 0 86
Hej! Jag är en 17årig tjej med lite funderingar. Det är så att jag vill veta om jag är bisexuell eller om det bara är fantasier eller om det bara är vänskap? Det är en tjej i mitt fotbollslag som är två år äldre än mig. Hon är jättesnäll och trevlig. Men det är svårt att färklara, jag känner inget liknande för någon annan person som jag gör för henne. När hon är i närheten så vill jag inte göra bort mig. Hon har varit lite närgången men jag tror bara att det var vänskapligt. Jag har mått dåligt pga stress och hon har alltid brytt sig och frågat hur det är. Jag vet inte men jag känner mig inte attraherad av andra tjejer utan bara av henne och jag tänker på henne en del. Jag har inte varit ihop med någon nån gång och ahr aldrig kännt så här förut. Är jag bi eller är det bara fantasier? Vad ska jag göra??

Alltså sen nu så har jag inte varit med och spelat match på ett tag utan bara varit och tittat på. Hon är alltid bland de första som säger hej. Hon tar i mig ockå, alltså typ klappar mig på axeln, ruffsar till håret eller klappar till en på låret eller så. Jag vet inte, hon är vääldigt snäll och jag vet inte men ibland så ser det ut som om hon tittar på mig men jag vågar inte titta henne i ögonen. Jag vet inte om hon bara är extra snäll eller om det är något annat, att hon kanske är intresserad?

Jagär oskuld och vet ju inte hur det är att ha sex med någon utav parterna, men jag tror inte att jag skulle kunna tänka mig att ha sex med henne. Men jag gillar henne mcyket och skulle kunna tänka mig att vara tillsammans med henne eller bli mycket närmare kompis. Hon har ju sina kompisar som hon är med och jag har egentligen inte någon som jag är med på fritiden, men när vi träffas på match, i skolan eller liknande så är hon väldigt snäll och bryr sig. Man blir extra varm då hon tittar en i ögonen och liknande......

Lite vörvirrad här[shake]

Spana också in:

anonym200:

Hej! Jag är en 17årig tjej med lite funderingar. Det är så att jag vill veta om jag är bisexuell eller om det bara är fantasier eller om det bara är vänskap?


Det händer att heterosexuella människor blir kära i en av samma kön. Och så skulle fallet kunna vara för dig. Försök att inte lägga för mycket fokus på din läggning, utan försök att tänka mer kring hur vida du känner för henne, så lovar jag att det kommer att bli iaf lite enklare för dig att kunna förstå hur du känner.
anonym200:

Så du menar typ att ta vara på stunden och lev ut och inte oro sig. Utan bara följa hjärtat och se vad det till???


Mjo, det är väl ett sätt att se det hela på. Men det jag först och främst menade var att du skulle försöka att inte tänka på olika sexuella läggningar i sammanhangen, då det bara kommer leda till förvirring och eventuelt jobbigheter som kanske leder till att du blir osäker på hur du egentligen känner. Så ja, följ hjärtat.
sn1per:

men hur är läget nu mellan er? ni kanske ska byta msn med varandra så får du veta mer om hennes intentioner.


jo det är väl bra, så,som det brukar. När hon inte har någon utav hennes närmaste kompisar i närheten så är det oftast vi som pratar och liknande, vi har tagit följe en del och pratat och så. Har funderat på det med MSN och så men frågan är om hon vill ha min liksom.
sn1per:

du får väl fråga :). tror du kan få svar på dina funderingar om du tar hennes msn. vissa känsliga saker brukar vara lättare att prata om över internet :p


Går inte så mycket på fest men när vi har fester med laget så brukar jag gå. Inte må´nga som pratar med mig eller så men det brukar hon göra. Kanke kan fråga då.....
En kväll så var jag med min pappa ute och vi bestämde oss för att köpa glass. Jag brukar alltid vara nervös när vi ska göra något offentligt som att köpa glass ifall hon är där och jag gör bort mig. Men jag hade inte sett henne på ett tag då så jag tänkte att det var högst osannorlikt att hon skulle vara där. Vi går mot kiosken och plötsligt så ser jag henne, hjärtat höll på att hoppa ur bröstet på mig. Hon såg mig och tittade på mig med sina fina ögon, log och vinkade. jag log och vinkade tillbaka och hon hälsade åp mig i affären. Hon var med en kompis då. Jag stod bakom pappa så att jag inte skulle synas. det var som en lättnad då pappa bad mig att hämta mobilen i bilen. Jag stannade där och ringde mamma bara för att ha något att göra medans jag väntade. jag väntade åp att de skulle handla klart och gå ut, sen gick jag in. Jag kände mig jätteglad hela kvällen efter det och mides hela tiden hennes glada leende.