Forumet - Kärlek problem

Kärlek problem

722 0 4
Jag är tsm med en tjej och jag älskar henne o hon älskar mig men problemet är att ibland kan vi inte va så ofta och jag känner att hon vill inte va med mig. Varje gång vi ska vara så säger hon olika anledningar att hon inte kan vara o de händer ofta. Jag vet inte om hon vill inte va med mig eller är om hon inte. Hon brukar också vara kall ibland. Hon säger alltid att hon älskar mig men hon är kall o ibland tror jag att hon inte vill vara med mig. Vad borde jag göra? Kan jag få tips på vad jag kan göra? 

Krisitan: Jag är tsm med en tjej och jag älskar henne o hon älskar mig men problemet är att ibland kan vi inte va så ofta och jag känner att hon vill inte va med mig. Varje gång vi ska vara så säger hon olika anledningar att hon inte kan vara o de händer ofta. Jag vet inte om hon vill inte va med mig eller är om hon inte. Hon brukar också vara kall ibland. Hon säger alltid att hon älskar mig men hon är kall o ibland tror jag att hon inte vill vara med mig. Vad borde jag göra? Kan jag få tips på vad jag kan göra? 
Tror hon gillar dig och det som är problemet att hon fegar ur för att träffas. eller har mycket att göra... :) kommer nog lösa sig :)

Spana också in: