Forumet - kärlek...

kärlek...

479 1 4

Hej! jag är intresserad av en kille i min klass, men jag vet inte om han är intresserad/gillar mig. Jag är alltid väldigt feg när det gäller killar och kärlek...Jag vågar aldrig riktigt ta första steget. Jag vet som sagt inte om han är intresserad utav mig men ibland så känns det som att våra blickar möts ett kort ögonblick. Jag vet inte om han kanske tittar lite på mig precise som att jag tittar på honom lite extra ibland eller om det bara är jag som inbillar mig det eftersom det är det jag vill. Men ibland känns det som att han inte alls är intresserad utav mig utan att han mer är intresserad utav någon annan. Och jag tänker ofta att jag troligtvis inte är tillräckligt rolig,snygg,fin osv allt man vill vara för honom. 

Hur som helst så la jag till honom på FaceBook i början av hösten när vi började i samma klass (jag la till alla). Jag har bara en kompis som vet om att jag är intresserad utav honom och hon går inte ens på min skola. Men jag är som sagt väldigt feg och klarar verkligen inte av att ta kontakt via fb som min kompis tycker. Jag är väldigt rädd för att han ska tycka att jag är konstig eller något annat om han nu inte är intresserad utav mig ifall jag skulle skriva till honom på fb. Speciellt eftersom att vi går i samma klass och ska göra det i tre år till och jag är rädd för att någon annan i klassen då ska få reda på att jag försökt att skriva till honom..

Jag följer några tjejer i klassen på instagram också och har även hittat hans instagram då vi har gemensamma vänner sedan tidigare. Hans instagram är privat vilket min också är så jag vet inte om jag ska lägga till honom eller något.. 

Den hjälp jag behöver är som sagt, hur jag ska ta kontakt? Som jag sa så är jag otroligt feg när det kommer till att ta första steget och jag tror inte jag skulle våga skriva till honom på fb det första jag gör. Jag tyckte det var jobbigt att bara lägga till honom som vän hehe.. 

Åh snälla ni, hjälp mig! /En olyckligt förtjust tjej...


Inga kommentarer

Tråden har 4 svar. Sortera efter:
Kärlek tar sin lilla tid att upptäcka, vet hur det är då jag också är stört förälskad i en kille i min klass. Han tittar på mig ibland och det känns som om han är intresserad, men jag tar inget förgivet. Om det är menat att det ska bli ni två så händer det :) fast du kan ju hjälpa ödet på traven genom att visa att du är lite små intresserad ;) vem vet, han kanske också känner samma som du :)

Ni skolar i samma klass, kanske B.L.A. ni två kunde sätta er vid samma bord vid käkdags eller skola tillsammans på skoluppgifter? Söt

Spana också in:

Vet inte, själv som en man så är det oftast jag själv som ska ta någon steg framåt. Ifall det är bara du som frågar om friend requests osv så kan det vara lite skeptiskt.

 Ärligt talat så borde han ha en större vilja att vara med dig men ifall du bjuder dig själv på en silver plata så "kan" det misstolkas som ärlig atraktion från hans sida istället dig själv som person (ifall du förstår).