Forumet - Kärlek

Kärlek

2605 2 154

Spana också in:


patrick bateman:
Man kan finna av slump eller ödet!

 att få en tjej går ju ut på att träffas på konstiga sätt. vad är skillnaden på att haffa nån på en fest eller utanför burger king? samma skit, man pratar och det ena leder till det andra. det handlar om utseende, social status, social kompetens. har man inget av det så går det inte. han man endast 1-2 av det så går det, men det blir svårt.

Albanien_Mats: att få en tjej går ju ut på att träffas på konstiga sätt. vad är skillnaden på att haffa nån på en fest eller utanför burger king? samma skit, man pratar och det ena leder till det andra. det handlar om utseende, social status, social kompetens. har man inget av det så går det inte. han man endast 1-2 av det så går det, men det blir svårt.
Går visst.

Albanien_Mats: ja om du kämpar som en jävla sate, kanske tar en ca 40 år. vete fan om man orkar gå igenom det. sen kanske det visar sig att den du träffar är en skit person. och då får man börja om från början igen..
Slumpen kan hända när som helst.

reben: jo ?

men lycka till m att hitta the one o leva lyckliga i alal era dagar *~ de händer när du förväntar dej d minst = ) ^_______^ <3
Tack!