Forumet - Kärleken och kompisar..

Kärleken och kompisar..

163 0 13
Hej! Jag har ett problem... Det är så att jag och min kille har varit tillsammans i snart 2 månader. Vi har det jättebra och jag älskar verkligen honom.

Men sedan jag började träffa honom så har jag ju umgåtts mindre med mina två bästisar. Det är ju såklart att det händer precis i början av en relation men nu så har dom två börjat umgås själva och jag har hamnat utanför. det stör mej egentligen inte att dom kommer närmare varandra lr något sånt, men jag vet inte riktigt vad jag ska göra... Tänkom min kille och jag gör slut och sedan står jag där helt själv?

Vad skulle ni göra i min situation? Ska jag hålla fast vid mina vänner lika mycket som innan jag blev ihop eller ska jag släppa dom lite? Egentligen så kommer vi ju bara "känna" varandra i ett halvår till (jag och mina kompisar alltså) eftersom vi sedan kommer börja på olika skolor. Men tänkom mitt förhållande tar slut innan dess? Då är jag helt själv...

Spana också in:

nikii:

Men tänkom mitt förhållande tar slut innan dess? Då är jag helt själv...


Precis, därför måste du vårda din relation med dina vänner. Det är förståeligt att man vill vara med sin partner, väldigt mycket och helst hela tiden i början av ett förhållande. Många vänner har förståelse för det - men de ledsnar när de känner du du sviker deras vänskap genom att typ aldrig träffas och umgås.

Det är en jättefin balansgång att få till när man har ett förhållande och vänner omkring sig. Bara för att du skaffat dig en partner så slutar inte ditt eget liv att upphöra, du har ju fortfarande vänner, skola, dina drömmar etc och ditt eget liv. Du måste lära dig att prioritera tiden rätt mellan dina vänner och ditt förhållande, så mkt du kan. Sen får du faktiskt prata med din kille om sånna saker också. Han har väl liksom dig ett liv utanför ert förhållande. När man räcker till, det är då man själv är lycklig. Glöm inte bort dig själv!