Forumet - Kärlekens spel?

Kärlekens spel?

254 0 33
Alltså nu ska jag berätta något som händer mig FÖR ofta!

när jag har varit kär i någon eller någon varit kär i mig så tenderar jag att träffa denna person på lite random ställen. tar upp 4 exempel


1. var gränslöst kär i en kille i min klass på gymnasiet. denna person är en av 3 personer från min gamla klass jag sett ute när jag promenerat. tunnelbanan, i gamla stan, rakt över gatan på södermalm. ibland möts våra blickar bara några korta sekunder.


2. en kille i samma klass var kär i mig. när jag en dag kliver av tunnelbanan på t-centralen (ett folkhav verkligen) så vänder jag mig om helt på måfå och ser han stirra på mig kanske 30-40 meter bort. våra blickar möts i några sek. o sen vänder jag mig om. LIKSOM NEJ VILL EJ SE DEJ!


3. En annan snubbe som jag tror hade känslor för mig träffar jag hela tiden. näst senaste gången var på odenplan. tunnelbanan stannar så att mitt fönster stannar precis vid honom. o det enda man tänker är HERRE MIN GUD, SNÄLLA NEJ.

4. En tjej på mitt jobb trodde att jag va kär i henne. Vilket var lite jobbigt. Skönt när hon slutade. Men likförbannat ska jag tvingas träffa henne ute.
liksom: *fan fan fan nej inte du fan fan* heeeeeeeeej [smile][love]


Jag har tänkt på att detta händer för att guuuud vill främja kärlek. så han gör så att jag tvingas träffa massa folk. gud tror att det finns en kärleksconnection mellan dessa människor o mig, bara för att den ena parten sagt något. (i fall 4:a så missförstod hon mig totalt).

händer detta dig också?

Spana också in:

Nachac:

Då är det lite underligt faktiskt, ja. Annars kan det ju vara mest att du lägger märke till just dem. Det behöver ju inte vara ofta för att du ska märka det.


I know, men som sagt, det är konstigt mkt från just dessa personer när man jämför med hur mkt jag träffar resterande (som är typ noll)