Forumet - Kärleks problem

Kärleks problem

3214 0 46
Jag är 16 år om tolv dagar och kär i en tjej som går på min skola men är blyg så fort jag snackar men någon tjej jag har någon form av intresse för. Ni har säkert läst det förut men de här skiljer sig en del ifrån andra fall.
Vi har alldrig pratat med varandra men vi har en enda lektion tsm: Franska.
Det skapar en del problem då hennes kompis har vart kär i mig enda sen lekis men har nyligen slutat med det och hennes granne verkar även vara kär i mig men jag är inte intresserad av någon av dem två dem är bara två tjej kompisar till mig.
Jag har även skämt ut mig genom att gömma mig på hennes grannes tomt (tjejen som e kär i mig) efter att civil polisen jagat oss dit, sen även vart stup fulla efter en fest utanför tjejen jag är kär i hennes hus där jag satt med en öl i hand[bigcheers] på trottoaren och (jag skrek nog en del samtdigit) min kompis sprang fram och plinga på hennes dörr så att hennes pappa komma utrusannde och hoppa in i bilen och åkte efter oss men han fick alldrig tag i oss då vi gömde oss i en stor buske.
Jag har även en djup depression som jag fått stå ut med i mer än 6 år och har int fått hjälpa för den förrän förra månaden och den håller på att minska. Den har gjort mig väldigt tillbaka dragen men jag blir mer och mer framåt nu när jag sakta börjar må bättre.
Jag och min kompis håller på med parkour och är ganska kända för det här där jag bor och de skapar en del problem då folk misstolkar vad parkour är vilket gör att man blir orolig om hon osså misstollkar.
Nian är snart slut och vi kommer hamna på helt olika gymnasier med ungefär två mils mellanrum så jag känner att jag vill få bra kontakt med henne så fort som möjligt så man kan fortsätta ha kontakt även fast de är sån distans skillnad mellan skolorna.

Snälla hjälp mig

Spana också in:

enhimmelskdrog:

adda hennne på msn eller facebook eller snacka med henne på franskan


Hmmm... Int så lätt ganska skämmigt att gört rakt framför två bra tjej kompisar som båda vill bli tsm och den ena av dem e skit bra kompis me den jag e intresserad av men jaja man kan iaf försöka gåre åt helvete så ere bara leta efter nån annan.