Forumet - Kärleks problem hehe:)

Kärleks problem hehe:)

3501 1 7
Okej såhära ligger de till..
enda sen jag börjat skolan så har jag gillat en kille vi kallar han för Marcus, gått i samma klass i 6 år men nu har vi gått 2,5 år pararellklass till varann.. gillar han så sjukt mkt.. 
men gjorde bort mig för honom, skrev en liten konversation till han sedan frågade jag om han ville göra något på lovet, men han dissade då jag frågade igen.. och fick endå inget svar..! Hade han på Snapchat för ca 1år sedan men han tog bort mig... men vi snapade som tokar seriöst!?!? 
Sen finns det en kille jag börjat få känslor för som bor långt ifrån mig vi kallad han för Albin och har kännt han ganska länge och vi är väldigt tighta han gillar mig men vet inte om jag gillar han. Eller jag gillar han men samtidigt gillar jag Marcus.... gillar båda typ.. bad ska man göra..??

Inga kommentarer

Tråden har 7 svar. Sortera efter:

Spana också in:

Du ska gå efter din magkänsla. Men jag skulle tänka på om Marcus verkligen är så bra, det han gjorde var väldigt konstigt :/ han kanske inte är den du tror när det kommer till känslomässiga saker, ganska många snubbar vet inte hur de ska bete sig när man blir mer seriös:) Sen med Albin vet ja inte, det är alltid kul o skriva och sen får man se var d leder. Vad har du att förlora lixom