Forumet - kärleksbekymmer, lite hjälp??

kärleksbekymmer, lite hjälp??

1671 0 2
I min klass går det än kille som jag aldrig pratar med så mycket, vi har gått tillsammans i snart 3 år nu.Han är jätte snäll, rolig, men kan också vara lite blyg ibland känns det som...
I alla fall, de första 2 åren märkte jag att han kollade på mig mycket. ..men vände snabbt bort blicken när jag märkte att han såg. 
Så höll det på ända tills andra skolavslutningen tsm, då , i klassrummet när alla gick runt och kramade varandra och önskade ett "trevligt lov", så sneglade vi båda på varandra då och då som om vi inte visste om vi skulle kramas eller inte, men tillslut stod vi där, kollade på varandra en kort sekund, och han gjorde en gjest att han ville krama mig!! Jag trodde jag drömde...när vi kramadesså kändes det så naturligt.Vi pratade lite efteråt innan alla åkte hem.
Efter sommarlovet och nu i 9:an , så har han blivit annorlunda. Han pratar mer med mig och mina kompisar, kollar på mig mer och (nu det bästa), på varje lunch, så kommer han till mig och mina kompisar och säger:"kan jag sitta här?", eller "är det ledigt här?"och vi svara alltid ja, och då, av alla platser han har att välja på, så sätter han sig antingen bredvid eller mittemot mig! Han försöker starta en konversation med alla när det är tyst, och försöker vara delaktig i samtalet.Och det sista, på NO:n så skulle vi jobba i par i en undersökning, så man skulle skriva upp sig på tavlan på en kategori som man ville jobba med.Jag var en utav dom sista att gå fram, jag står där...ingen ledig...vad ska jag göra?, så kommer han fram bredvid mig:"har inte du heller någon att jobba med?"
Jag blev ÖVERLYVCKLIG! :ömmm..nej..
Han: "ska vi jobba tillsammans?" Jag svarade naturligtvis "ja"
Det går ganska bra faktiskt, men vi pratar inte så mycket...ingen vet vad man ska säga...men jag vill att han ska veta att jag är en rolig person...

Gillar han mig eller inte??ovh om han gör det, hur ska jag bevisa att jag känner det samma?
//ps, förlåt om det blev en lång text?

Inga kommentarer

Senast ändrad 9 Sep 2014, 21:25 av Annich123
Tråden har 2 svar. Sortera efter: