Forumet - kärlekshat

kärlekshat

306 0 21

Spana också in:

Luther Blissett:

vad menar du?


hur känns det? hur blir resultatet?
Miceparade:

Skitsvårt samt jobbigt osv. Fast tror man gör det pga man kan uppnå viss symmetri ändå, vilket är ganska så fascinerande när det väl inträffar. Det kan man dock uppnå i flera sorters sammanhang andra än öh.. partnerskap. Tror jag. Min teori.


håller med

KSENIA:

JA TYP SÅMAN HAR ALLTID RÄTT I HUR MAN UPPLEVER OCH SER PÅ SAKER, 1 ANNAN KAN INTE FÖRSTÅ SAMMA PGA VI KAN ENDAST FÖRMEDLA KÄNSLA OCH TANKAR VIA SPRÅKLIG KOMMUNIKATION OCH SPRÅK RÄCKER EJ. SVIKIGT


exakt. ibland tror man att man hittat rätt, men det är fel

Kärlek är hemskt. För den är så flyktig. Jag känner som om jag aldrig kommer kunna komma lika nära någon igen. Han vill inte ha mig för jag inte är enkel. Jag har aldrig varit enkel. Hur trasig och förstör jag än är, hur ful och nära på att försvinna jag än är så lyckades jag på något sätt tro att jag förtjänade din kärlek. Och på något sätt: så tror jag fortfarande det. Om jag inte är tillräckligt bra för dig så får jag bli någon annan. 

det gör man för att om man inte försöker dör själen. for realz. man orkar inte finnas i en värld där man inte connectar men någon som helst entitet. så därför kastar man sitt innandöme på den människa man har ett uns hopp om att kunna förstå en.

därför ger man allt.