Aviseringar
Rensa alla

Kärleksproblem -.-


Ämnesstartare

Hejsan! 

Jag vill gärna komma över killen j gillar. Egentligen gillar jag inte hnm så mkt utan gillar honom bara för att ja nt har ngn annan att gilla. Eller han verkade vara som den perfekta killen men jag kände lixom nt honom. Och j är nt heller den sorts person som går ut o träffar folk så mkt så j e stuck. Jag har aldrig snackat med killen och vi gick i samma skola förut. Jag har inte träffat honom på ett helt år typ.  Ja brukar nt gilla killar alls, asså helt o hållet hålla mig borta från kärlek typ så det är jätte svårt just nu för jag vet inte vad j ska göra!! :S Jag vet inte ens om han gillade mig. Jag vet att han skrev en låt som troligen var om mig och att han brukade kolla på mig mkt. Så egentligen har jag ingen anledning till att gilla hnm. 

HEEELLLP!


   
Citera
Correh

Enbart du vet vad som känns bäst för dig, det är det du ska lyssna på.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Men j e kluven :'(


   
SvaraCitera
Correh

Desa:
Men j e kluven :'(

Tvekar du så ska du inte satsa på honom.
Är du kär på riktigt gör du allt för att få vara med personen, att gå in i något halvdant bara för att du inte brukar gilla killar i vanliga fall är inte rätt mot någon.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

egentligen äre ju nt hnm j tvekar på, utan snarare hela situationen. Det är ju egentligen bara tanken av att han är så perfekt som gör att jag nt kan släppa taget, o tanken av att han kanske ftf gillar mig. Asså jag vet ju inte säkert om han gillar mig och även om han gjorde det så tror jag inte att d kmr blir ngt för att vi nt träffat på så länge. kanske bäst att move on, finns säker fler perfekta killar ^^ tack för hjälprn du!


   
SvaraCitera

Om du inte ens gillar honom borde du hitta någon ny att fantisera om. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

fråga om du får komma hem till honom o "kolla på filM"


   
SvaraCitera