Forumet - Kärleksproblem.

Kärleksproblem.

1927 1 7
Jag är i en svår situation just nu. Jag har en tjej som jag skulle säga att vi snart kommer inledda ett förhållande "officielt". Jag vill verkligen vara med henne och göra henne lycklig.

Men jag har under tiden börjat prata med en annan tjej som jag har blivit en nära vän med som ibland kan leda till konversationer som man inte skulle prata om som vän till vän. T.ex. sova över, barn i framtiden osv. Hon är rätt så ny på att ha en kill kompis och hon vet inte riktigt hur hon känner. 

Vi har pratat om att det vi pratar om är annorlunda, och att hon ibland kan känna sig som ett andrahandsval. Jag mår inte så bra då pga att jag vet hur det känns att vara just det. 

Jag vill gärna få några av era tankar, åsikter och tips. Hur ni skulle göra i min situation.

Hoppas att ni har det bättre här på UM!
Det är antingen den ena eller den andra. Du har tre val.
välj första tjejen, välj andra tjejen ellernså väljer du ingen alls!
men smyg inte bakom ryggen på någon utav de bara.
vem utav dem tänker du mest på? Vem har du kännt längst och vem känner du mest? Vem attraherar dig mest? Vem har du mest roligt med osvosv. Gör en lista med poäng- men känns resultatet du får fel så är det kanske den andra tjejen ändån liksom?

Spana också in:

pratar ni om att ni skulle ha barn eller hur hon vill att hennes framtid ska se ut? Om ni pratar om hur er framtid skulle kunna se ut ihop så kanske det är lite för tidigt att prata om det om ni inte har inlett ett kärleksförhållande?

Ett tips är att välja den tjej som du har mest känslor för och som du har starkast kemi med. Bara för att man passar bra ihop och kan prata om allt så behöver det inte betyda att man har sådana känslor för den personen, utan att det  bara kan få vara en väldigt bra vän.