Forumet - Kärleksproblem! Hjälp mig!

Kärleksproblem! Hjälp mig!

2155 1 21
Hej. 

Jag är kär i en kompis. Han är inte så nära kompis till mig men jag brukar vara med honom och andra kompisar i skolan. Jag har flera killkompisar och är själv tjej. Jag är själv rätt så feg av mig och vet ej om jag ska fråga chans eller inte. Det skulle kännas väldigt konstigt om han sa nej att då vara hans kompis eller ens vara med honom efter. Han är en av de mer populära i min klass. Jag brukar alltså umgås med honom ibland. 

Svara väldigt gjärna!

Spana också in:

ok, får hoppas på det bästaMen 2 av mina kompisar är också kära i honom :( det är bara jag som vet att jag är kär i honom så de vet inte att jag är det. Ska jag bara typ strunta i de eller vad? Det skulle kännas konstigt att fråga chans när jag vet att de också är kära i honom, liksom tänk om de får reda på det eller om han svarar ja?

Registrerad: ok, får hoppas på det bästaMen 2 av mina kompisar är också kära i honom :( det är bara jag som vet att jag är kär i honom så de vet inte att jag är det. Ska jag bara typ strunta i de eller vad? Det skulle kännas konstigt att fråga chans när jag vet att de också är kära i honom, liksom tänk om de får reda på det eller om han svarar ja?
Men herregud!? Försten till kvarn är det när det gäller kärlek. Dem får väl skylla sig själva om ni två blir ihop. Vill du ha ett råd? Bara fråga honom. Skit i resten, säger han JA då kan ni gå där på runt er skol gård hand i hand så att dem andra tjejerna kan sitta och dregla över en kille som redan är upptagen. Och om han säger NEJ, aha skit it. Lifes goes on, du är bara 12, du hinner hitta kärleken.