Forumet - Kärleksproblem med vänner!!!!!

Kärleksproblem med vänner!!!!!

1638 2 7
Jag och min bästa vän är med varandra hela tiden och hon har en bästa vän som är lite intresserad i mig. Han addade mig på snap och vi skrivit nu ett tag. Bästa vännen var okej med det i början och uppmuntrade det men nu känner hon att det är konstigt.... ska jag sluta prata med honom? Jag känner att det verkligen kan bli något mellan oss och vill inte sumpa det för hon känner sig obekväm. Hur ska jag hantera detta?

Inga kommentarer

Tråden har 7 svar. Sortera efter:

Spana också in:

Jag blev ledsen när båda mina killkompisar som jag ville bli tsms med frågade chans på vår gemensamma vän. Men jag kan inte vara med någon hela tiden, var med en person lite mer än den andra, korta ner men bryt inte kontakten om det inte känns så från första början. Hitta något som är regelbundet. 

det skadar väl inte om man säger bara att man vill ta en paus för man måste hinna sova mellan alla man träffar. Gå inte in i väggen. 

Jag hade mer än gärna velat ha två killar, hm hm hm. Försöker faktiskt få två att träffas nu som inte känner varandra men mest för att vi kan bli ett gäng som gillar varann lika mycket :3 
Tyvärr finns det inget lätt svar på detta det mesta måste du tyvärr fixa själv men ett alternativ är ju att du sätter dig ner med honom och pratar om det, dock så finns det en viktigt sak situationen får inte bli stel det kan gå raka vägen åt skogen annars. Hoppas detta hjälper dig ;)