Forumet - Kärleksproblem mellan mig, min kompis och hennes ex...

Kärleksproblem mellan mig, min kompis och hennes ex...

695 0 2
Hej! Det är så att jag har hamnat i värsta dramat mellan mig, min kompis och hennes ex. Det började med att dem var tillsammans för 3 år sedan när dem gick i 8an/9an, men det tog slut. 
När vi började 1an så träffade jag honom på en förfest hos min kompis, alltså hans ex. Han sa till min kompis (hand ex) att han kom dit för mig och de tyckte hon bara var roligt. Så efter den kvällen så blev jag intresserad av honom. Men tyvärr var han en fuckboy på den tiden så han playade runt en massa. Alltså inget o ha.. och där efter hade vi ingen kontakt alls. 

2år senare tar han kontakt med mig på fb och han har blivit en helt annan person, en bättre person. Vi har träffats ett par månader nu men jag har fortfarande lite svårt o lita på honom fullt ut efter hur han var innan. Han säger att han älskar mig, han visar väldigt mycket att det är bara mig han vill ha. Han har även skrivit ut de på socialamedier att van tycker om mig och vill leva med mig. Jag tycker om honom mycket men de är svårt att ge honom en riktigt chans när han ger mig en bild av honom och mina kompisar säger en annan. Samt att min kompis (hans ex) inte gillar alls längre att vi har lite kontakt. 

Hon säger att hon hatar honom och att han är dum i huvudet. Han var så sjukt jobbig när dem var tillsammans för han gav henne blommor hela tiden och allt. Hon säger alltid en massa negativa saker om honom.

Min kompis säger nu att jag måste välja mellan henne och honom. Väljer jag henne ska hon aldrig få ser oss två tillsammans. Inte ens stå o prata. 
Väljer jag honom vill hon aldrig va min vän mer. 

Jag har så sjukt svårt att välja. Jag har aldrig haft såhär kul i hela mitt liv som nu med mina kompisar under dessa tre årsen på gymnasiet, men jag vill inte förlora honom helt. Jag känner ändå att de kan bli något riktigt bra mellan oss. 

Hur skulle ni göra? 

Inga kommentarer

Tråden har 2 svar. Sortera efter: