Aviseringar
Rensa alla

Kärleksproblem, vem ska jag välja?


Ämnesstartare

Hej! Har ett problem som håller på att äta upp mig..

Kille 1: Mitt Ex(Johan)träffade jag via mitt dåvarande jobb, han var några år äldre än mig, spännande och otroligt karismatisk. Vi inledde ett förhållande och hade det bra, till en början. Han blev väldigt svartsjuk utav sig, skulle alltid veta vart jag befann mig och att jag hade killkompisar fanns inte på kartan. Vi hade det givetvis bra också, men det här svartsjukan fortsatte och han kunde kalla mig fula ord om jag inte svarat i telefonen exc. 
Hur som helst så var jag otroligt kär i denna kille, så jag valde att ge upp mycket för att kunna satsa på oss. 
En dag får jag via en vän till mig reda på att Johan har varit otrogen med en utav hennes vänner, inte bara en gång utan under 2 månaders tid. Jag bli helt förkrossad, men väljer ändå att fortsätta med Johan. 
Får sedan reda på att han fortfarande har kvar kontakten med den tjejen så jag väljer att lämna honom. 

Det är där kille 2 (Peter) kommer in i bilden. Av en slump hälsar en kille på stan på mig och därefter lägger han till mig på FB. Vi chattar lite och han vill bjuda ut mig på en dejt. Peter är ytterligare några år äldre än mig,  otroligt trygg och stabil som person, genuin och givande. En otroligt fin kille. 
Dejten är bra, vi skrattar och har det trevligt. Vi fortsätter hålla kontakten och ses allt oftare. 

Efter att jag och Peter hängt ihop i ca 2 månader hör Johan av sig till mig igen och förklarar hur ledsen han är och hur mycket han älskar mig och vill att allt ska funka igen. 
Jag väljer att bryta med Peter för att inte såra honom och börjar där istället att träffa Johan igen. Jag har så otroligt starka känslor för honom men känner att det finns noll tillit så jag väljer åter igen att avbryta med Johan och tar därefter upp kontakten med Peter. Peter som är en sån fin människa som bara vill mig väl. 
Däremot finns det ett problem och det är att jag tycker om Peter för att han är så jäkla bra och fin för mig. Men jag har inga känslor, känns fel när han kysser mig, känns fel när han säger hur mycket han tycker om mig...förmodligen för att ALLA mina känslor sitter hos Johan...

Känner mig som en soptunna, mår dåligt för att jag är nära på att såra båda två. Nära på att såra mig själv. Vet inte vart jag ska ta vägen. Less på detta, det tar så mycket energi..Vad ska jag göra? 


   
Citera