Forumet - kalla mig pappa-fantasier

kalla mig pappa-fantasier

6647 1 42
Jag har sett att det finns några liknande trådar här på forumet men ingen som kommer från någon som vet.

jag blir skitkåt av tanken på att en brud skulle stöna pappa när jag ligger med henne. jag vet inte varför det är så, jag skulle aldrig någonsin genomföra någon incest-handling i mitt liv, men däremot är jag besatt av tanken.
Det finns en hel del porrfilm med just tema styvdotter/styvfarsa som jag blir galet kåt av.

är jag sjuk i huvudet eller finns det fler som jag?

Spana också in:

CaithSith:

jag gillare [blush]


Får inte det dig att tänka på din pappa? Gissar nu att du inte har så bra relation med honom. Eller en alldeles för nära relation (menar ej sexuellt)

kul_bus:

Jag gillar det också.


Varför?Skulle nog skratta om någon kallade mig mamma i sängen. Moster eller faster kanske dock skulle funka. Eller faster kanske pga har ingen faster och då ingen sådan att relatera till.
Barbienele:

EDIT: Det verkar som att du har koll på verkligheten då du absolut vet att det bara händer i porrfilmer;) Cool


Nej, jag säger bara att man antingen är dum i huvudet och/eller väldigt porrskadad om man tror att folk tycker om sådant bara för att de tillhör en viss etnicitet.

Eller ja, du lär vara båda.
Dan_the_ironman:

Eller ja, du lär vara båda.


haha, förlåt men allvarligt talat du kallar mig dum för att du absolut tror inte på att människor säger "papi" vid sex? precis som man kan säga slyna och ja det kan komma direkt från porrfilmer men betyder inte att det inte händer i verkligheten. Jag sa aldrig att det har med just en grupp att göra, ordet "papi" är från latinamerika precis som pappa är svenskt.

Om du ska allvarligt kalla någon dum, så tänk efter hur dumt är det inte att kalla någon dum på internet när du inte känner personen och du baserar din tanke om att jag är dum pga att jag säger att jag blivit kallad "papi" när jag haft sex med någon? Väx upp