lifelover:Tack för tipsen
kryddor låter spännande, jag brukar äta ganska grovt, fiberrikt bröd..
då går det nog att ösa på kryddor rätt friskt utan att det blir alltför konstigt, det är svårare med vitt bröd som inte smakar så mycket, då har pålägget en tendens att helt ta över. mörkare, grövre bröd har en tendens att ha mer egen smak.
lifelover:Jag är såklart mycket tacksam för din detaljerade beskrivning![[wink]](/img/smilies/wink.gif)
den är skittydlig. men, jag har för mig att man ska röra ihop det med lite margarin eller så, addera salt och kryddor, och så ser man till att äta upp det samma dag, eller möjligen nästa. om man är hälsonazist och inte gillar margarin så går det förmodligen att ersätta med något annat, men jag vet inte riktigt vad som skulle fungera bra. olja brukar fungera rätt bra som fettkälla ibland, i synnerhet om du häller på lite olja och kör det i ugnen en liten stund, gärna även då med tomat och kryddor. hög temperatur, kort tid. fast då blir det ju utan avokado.
kolla in hummus också, äter det knappt själv längre, men har för mig att det är rätt okej, och en vettig proteinkälla. kan även det kryddas rätt fritt om du gör den själv.