Forumet - KALSONGHJÄLP!

KALSONGHJÄLP!

642 0 10
Varför är kalsonger så dyra för världens sämsta kvalité?!

Jag har länge köpt dressmans kalonger, 3 par för 200 kr är väl ett ganska ok pris, men problemet är bara att de går sönder så jävla fort.

Jag undrar nu om någon har koll i detta träsk av asdyra märken och annat mög, vilka kalsonger håller längre än några tvättar? Mer än 150 kr styck tänker jag dock inte punga ut.

Är det någon som har koll på tex Resteröds? Jag har en jacka av detta märke som hållt väldigt bra, är det ett märke som förknippas med kvalité eller är det bara märket man betalar för?
Rymdpirat:

Ingen aning, men i princip alla mina kalsonger som inte är Björn Borg har pajat efter ett tag.


Så Björn Borg är alltså det bästa du har testat?

Nödköpte några par Diesel nu, även om jag inte direkt har bra erfarenheter av just det märket. Synd att jag inte hittade några andra, men de verkade betydligt rejälare än de jag brukar ha åtminstone.

Är det någon som testat Levi´s? Deras andra kläder brukar hålla bra om inte annat.

Spana också in:

tlaltecuhtli:

det är ju inte märket som avgör kvaliteten...... bara för att vissa märken kanske gör hållbara jeans eller jackor innebär inte det att de gör bra kalsonger.


Nej men om man haft Jeans, stjortor och annat av ett märke och alla haft bra kvalité kan man ju anta att det är något som prioriteras, och gällande Resteröds är väl de främst kända för sin produktion av underställ och underkläder så jag antar att det grundar sig i något.Nintendo:

Tobbish är läskig


Det låter faktiskt läskigt [sad]