Forumet - Kamera och dator när man flyger med SAS

Kamera och dator när man flyger med SAS

1868 0 14
Jag ska flyga med SAS imorgon och vill gärna ha med mig min dator och min kamera. Det står att man ska ha elektronik i handbagaget, jag kan omöjligt få plats med både och i handväskan.

Varför ska man ej ha elektronik i incheckat bagage? + Kan jag smuggla ner min kamera i det incheckade bagaget? (systemkamera)
Är inte helt hundra, men det kanske har lite att göra med att det är just elektroniska föremål och så?.. Kanske blir totalflopp.

Eller så kanske de säger det för att vara snälla, för de kastar ju in bagaget lite hur som helst, så de kanske ej vill att någonting ska riskera gå sönder?
"Värdesaker/stöldbegärligt gods såsom pengar, värdepapper, smycken, glasögon, datorer och annan elektronisk utrstning skall förvaras i handbagage tillsammans med viktig medicin och skall inte packas ned i incheckat bagage. "

Om väskan kommer bort lär du ju hata dig själv i all evighet. Jag hade gjort det i alla fall. [party]

Spana också in:

Zeppelin:

sjukt egentligen med tanke på att bagage alltid riskerar att hamna helt åt helvete. Jobbigt om datorn och dyra systemkameran kommer bort?


vist kan det de. Men sas ska ju ersätta allt dem slarvar bort. (eller de kanske har blivit ett riktigt skit bolag, vet inte riktigt)