Forumet - Kameran på min iPhone 4s fungerar knappt, hjälp?

Kameran på min iPhone 4s fungerar knappt, hjälp?

4294 1 32
Tjenare! Det är såhär att jag var på Tele2 och köpte en iPhone 4s i Augusti 2012. Jag har (på riktigt) vaktat den med mitt liv och inte tappat den någon gång. Den har inga repor, inga sprickor eller någonting, har verkligen tagit väl hand om min stackars iPhone!

MEN, det är såhär att nu på senare tid har den börjat krångla något så fruktansvärt! Så fort jag öppnar kameran så stängs alla program ner och mobilen blir svart i 1-2 sekunder innan den går tillbaka till hemskärmen. Ibland lyckas jag till och med klicka på "ta kort-knappen", men innan fotot blir taget så stängs programmen ner igen. Detta händer även ibland när jag t.ex. ska ladda upp bilder på instagram eller facebook, även om jag inte tar bilden just då, utan även när jag ska välja bild från kamerarullen!

Har snackat med någon snubbe från tele2 och han sa att jag skulle uppdatera telefonen i iTunes, vilket inte har fungerat. Vad gör jag nu? Känns ganska hemskt att behöva skicka in den, ingen iPhone-kunnig människa som råkar sitta på detta svaret? Vore supersnällt om någon ville hjälpa!

Spana också in:

mrman:

Men det är en mindre påkostad telefon utan stor skärm. Sedan använder du den troligtvis inte så mycket heller för att surfa. Så därför räcker batteriet såpass länge.


Den används till allt från ssh, mail, samtal(spelar insamtal dessutom vilket många andra smartphones inte klarar speciellt bra). Den används rätt flitigt. Men ja skärmen är mindre och komponenterna strömsnålare, dock still en smartphone med god batteritid.