Forumet - kan bara vita män vara rasister?

kan bara vita män vara rasister?

11009 0 91
Ja inte bara vita män kan vara rasister, men på samma sätt som man inte ska säga att vita män eller kvinnor är rasister utan dem som har rasistiska åsikter är rasister, på samma sätt ska man inte säga att araber är rasister, utan dessa människor som de visade i videon är rasister. 

Spana också in:


TOR: Jag antar att både judar (israeler) och muslimer (palestinier) beskyller varandra för att just vara rasister. Själv har jag blivit kallad vit blond hjärndöd svensjävel när jag av misstag gick in på en pub i New York City där det bara satt negrer.  Ledsen   Arg
rasism mot vita finns inte säger många.

negrer? afro-amerikaner skulle jag kalla dom.

Anura:
vart får du det ifrån? 
73 procent av befolkningen i Stockholms län har svensk bakgrund, medan resterande del, 27 procent, har utländsk bakgrund. Men det har ökats en del sedan detta skrevs.

Gothenburg has an ethnic Swedish population of approximately 78%.[28] Like most Swedish metropolitan areas the city has a sizeable immigrant population.[29] According to Statistics Sweden in 2005, there are 108,480 immigrants resident in Gothenburg,[30] which is about 22% of the population, out of which 10% are from Iran, 9% from Iraq and 7% from Finland.[28] skrivit 2005, har ökat sedan dess.

Malmö is a young city. Almost half of the population is under the age of 35 (48%).[18]
41% have a foreign background.

bocabola: 73 procent av befolkningen i Stockholms län har svensk bakgrund, medan resterande del, 27 procent, har utländsk bakgrund. Men det har ökats en del sedan detta skrevs.

Gothenburg has an ethnic Swedish population of approximately 78%
fast det står ju att bara 21 579 av dessa 111 324 utrikesfödda i Göteborgs kommun är folk utanför europa och norden. Dessutom finns det ju ingen statistik om hudfärg där så det här är ju bara trams du håller på med.

tevepro:
fast det står ju att bara 21 579 av dessa 111 324 utrikesfödda i Göteborgs kommun är folk utanför europa och norden. Dessutom finns det ju ingen statistik om hudfärg där så det här är ju bara trams du håller på med.
när har jag nämnt något om hudfärg? ni vänstern folk antar alltid en massa saker. invandrare kan vara från finland såväl som vatikanstaten.