Forumet - Kan det funka?

Kan det funka?

900 0 26
Hittat en 3 år äldre relationsanarkist, som jag kärat ner mig en hel del i sen tre veckor tillbaks, och som jag inte kan slita mig riktigt från, som gillar mig tillbaks.

Jag måste fundera - vad för förhållande vill jag ha egentligen - frågan är om jag kan hantera det supermonogama längre, det som alla andra verkar vilja ha. Samtidigt blir jag fortfarande svartsjuk, som när personen i fråga hånglade med en annan, men det finns också en berusande frihet i att man kan vara med vem man vill och ändå ha kvar personen.

Spana också in:

Resultat:

Vad vill du ha för svar egentligen?


Jag vet väl att ni inte direkt kan ge några svar, dock har jag inte heller några svar på vad som är bäst, relationsanarki, eller att sträva efter något större man kan dela med någon, jag gillar som båda delarna på något sätt.

Supply and Demand:

Tror mest tråden handlar om att skryta.


Är inte så stolt direkt. Känns snarare som att jag gjort bort mig.
vad är det vi ska diskutera/du behöver hjälp med?

ifall det bara är våra åsikter om vad du bör göra så tycker jag att du ska satsa på ett öppet förhållande nu när du har möjligheten. om det sedan går åt helvete så vet du att det inte är något för dig. om det fungerar så öppnas en helt ny (och troligen jävligt intressant) värld för dig. se det som ett experiment!