Forumet - kan det någonsin vara negativt att ringa upp dit där en söker jobb?

kan det någonsin vara negativt att ringa upp dit där en söker jobb?

1931 0 9
Har hört från vissa arbetsgivare att de finner det tröttsamt med folk som ringer om arbeten iaf, just de människorna föredrar email. Men de är visserligen stressade småföretagare. Större bolag har ju anställda vars jobb är att ta emot samtal av alla möjliga slag hela dagarna.  :)

Spana också in:

Kanske beror på jobb å så men lyssnade på 1 såndär xpert idag som tyckte att man alltid skulle höra av sig, dock innan man skickade cv och personligt brev, innan det skulle man ställa intelligenta frågor sen typ använda den personen man pratade med i sitt personliga brev typ "efter att ha pratat med x på telefon så känner jag att detta är jobbet för mig pga blabla"

Tänker att det iofs funkar bättre om man söker jobb som exad ingenjör än om man söker 1 kassajobb på Ica.

Iofs var personen inne på att det typ alltid är bra med mer kontakt, är väldigt få som håller på för mycket

Blivande_japan: innan det skulle man ställa intelligenta frågor sen typ använda den personen man pratade med i sitt personliga brev typ "efter att ha pratat med x på telefon så känner jag att detta är jobbet för mig pga blabla"
make sense att fråga frågorna innan en söker jobbet! sa xperten ngt om att "följa upp"? vad kan man då säga, fråga om cv:t kommit fram? njae

så mejla är ok tkr ni?