Forumet - Kan det vara en vaxpropp?

Kan det vara en vaxpropp?

330 0 6
Hej, för ca en vecka sedan fick jag öroninflammation och min trumhinna hade spruckit och fick då antibiotika. Men till saken, när jag duschade för några dagar sedan så började jag höra dåligt på det andra örat, min hörsel har försämrats 50/60%. Jag förstår varför jag hör dåligt på det örat jag har öroninflammation i men inte det andra. Jag hör även susande i öronen och känns som lock för det örat jag hör dåligt i, jag kan känna pulsen slå med. Vad kan det vara? Får panik av att inte höra. Kan det vara en vaxpropp? Isåfall vad kan jag göra då? Jag hoppas det finns någon som kan hjälpa mig, tack i förhand. 

Ajdan01: Hej, för ca en vecka sedan fick jag öroninflammation och min trumhinna hade spruckit och fick då antibiotika. Men till saken, när jag duschade för några dagar sedan så började jag höra dåligt på det andra örat, min hörsel har försämrats 50/60%. Jag förstår varför jag hör dåligt på det örat jag har öroninflammation i men inte det andra. Jag hör även susande i öronen och känns som lock för det örat jag hör dåligt i, jag kan känna pulsen slå med. Vad kan det vara? Får panik av att inte höra. Kan det vara en vaxpropp? Isåfall vad kan jag göra då? Jag hoppas det finns någon som kan hjälpa mig, tack i förhand. 


S3ON: skaffa revaxör lr åk till vårdis & spola
Du ska alltid ta revaxör innan du går till vårdis och spolar. Använd aldrig tops. Alltid revaxör först, om det inte blev helt bra spolning hos vc. 

Spana också in: