Forumet - Kan/får jag ta del av kittenplay?

Kan/får jag ta del av kittenplay?

1291 0 5
Jag är en 15-årig (trans-)kille, och har alltid varit intresserad av djur-roleplay och BDSM, eller mer exakt kittenplay. Jag tycker om att vara en kitten och bara ha kul (och kanske ta del av mer sexuella aktiviteter, men har inte testat än). Inget extremt som smärta och sånt, bara light BDSM, antar jag.
Är det okej för mig att ta del av BDSM-communityn, eller ses jag som för ung? Tar emot alla sorters svar, obv. Mycket glad

Inga kommentarer

Tråden har 5 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Alltså 15åringar är ju byxmyndiga så man har ju rätt att ha sexuellt umgänge med alla över 15år. Sen är man ju mer mogen ju äldre man blir och när man är 18år så är man helt myndig (förutom att man inte får köpa alkohol på systembolaget). Så länge du vet vad du gör, light BDSM handlar ju inte heller om något tungt våld utan svärtom typ smisk eller nått (Jag vet inte riktigt). Jag skulle nog ändå säga att när du är 18år du absolut tillräckligt gammal för att bestämma vad du vill göra.

Spana också in:

Kolla up det, fins säker andra forum, där ungdoma med kittenplay fins, har ingen koll själv men du kan nog hitta något. 

och om du bara är 15 SU ska du nog letar efter andra ungdomar, du kan ju vara med i ”vuxna community “ som har samma inträsen. Men var försiktig, man vet aldrig vem man prata med online.