Forumet - Kan hon göra så?

Kan hon göra så?

308 0 13
Hej. För någon timma sedan ringde det på en jobbig kvinna på dörren som ville sälja några skumma böcker till mig. Detta ville inte jag men hon gav sig inte, efter ca 5 min så försökte jag därför dra igen dörren men jobbig som kvinnan var försökte hon ta tag i dörren vilket ledde till att jag klämde fingrarna på henne. Jag öppnade dörren för att höra efter hur det gick och fick då höra att jag inte var klok och att hon skulle polisanmäla mig.

Så nu är frågan kan hon verkligen polisanmäla mig för det där? Kan kan hon väl naturligtvis men kan det leda till nåt? Med mitt vanliga flyt så hör de väl av sig på måndag och meddelar att jag är misstänkt för mordförsök. [sad]

Spana också in:

Nej, den anmälan kommer aldrig gå igenom. Du nekade henne inträde, stängde dörren, HUR FAN KOM HENNES FINGRAR EMELLAN? Hon försökte tränga sig in. Utöver detta kan hon inte bevisa att detta hände hos dig, eller att hon inte gjorde detta mot sig själv.

Folk som påstår att de ska polisanmäla någon har ingen aning om hur rättsväsendet fungerar. Skrattretande. Nu ska du inte lägga en minsta lilla tanke på detta. Hon kan inte göra ett skit.

För att ge dig ett exempel.. vem som helst kan gå ut på gatan och misshandla någon utan att åka fast för det. Så länge det inte finns några bevis eller trovärdiga vittnen kan man inte fällas.
sirtom:

Nu ska du inte lägga en minsta lilla tanke på detta. Hon kan inte göra ett skit.


Tack bra! Vore tråkigt att bli kallad till förhör för en sån sak, men då kanske det är lugnt!aristoteles:

Exakt, är man dörrförsäljare får man räkna med att stryka med


Tycker jag med! Men misstänker att hon var från jehovas eller nåt så hon kanske inte räknas som en vanlig dörrförsäljare så jag kanske blir dömd för för nåt annat skumt om jag gör mig av med henne. [sad]isola:

söte


[blush]
Arlo:

Dessutom skulle ingen normal människa göra sig besväret att göra polisanmälan för något sånt här,


Jag misstänker dock att hon inte var helt normal eftersom normala människor inte sticker fingrarna i en dörr som håller på att stängas men du har säkert rätt. [smile]

Känns lite lugnare nu, var lite orolig ett tag, inte för att bli dömd till nåt men att hon skulle dra igång någon jobbig långvarig utredning.