Forumet - Kan hon vara gravid?

Kan hon vara gravid?

247 0 22
Min kompis har fått blöndnigar under tiden hon har haft sex, hon säger att hon har haft lite ont under tiden dom har gjort det men inte vågat säga nåt. Jag har själv sett att hennes bröst har blivit större och att hon har fått bristningar på dom, själv märker hon det oxå. Kort illamånende oxå säget hon men jag tycker själv inte att hon har gått upp något för vi har inte setts så ofta på sista tiden. Kan hon möjligen vara gravid? P.S. hon har p-stav sen i sommras. Har inte fått någon mens under den period.
det var då väldigt vad du var insatt i din kompis mens.

du kan ta med dig "din kompis" och gå till psykolog.
snart kommer ni återförenas och vara en person igen!![party]
´
du vet ju ändå vad du kommer få för svar, ingen här kommer ge ett 100%säkert svar, gör ett test eller föd barnet? [tired]

Spana också in:

Blödningar och smärta vid sex är inget symptom på graviditet. Din kompis är förmodligen i tonåren och BRÖST VÄXER I TONÅREN.
Eftersom att det bara var ett halv år sedan din kompis satt in p-staven så finns det ungefär INGEN risk att hon skulle vara gravid.
Det kan finnas en risk att bli gravid om du är i slutet av tredjeåret (sista året du har i p-staven, ev. femte om du har en stav som räcker längre) om du är kraftigt överviktig.